Kiss Music News

Lady Gaga, tu ești? Artista s-a transformat radical pentru noul ei rol

Lady Gaga revine cu un nou rol și cu un nou look!

După succesul filmului „A Star Is Born”, Lady Gaga și-a îndreptat din nou atenția către cinematografie și a acceptat un rol în filmul „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”.

Aflată în Italia, pentru filmările acestei producții, Lady Gaga s-a lăsat fotografiată alături de partenerul ei din film, actorul Adam Driver, cunoscut pentru filmele „Marriage Story” și „Star Wars: The Last Jedi”.

 

În noul film, regizat de Ridley Scott, Lady Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, care a petrecut 18 ani într-o închisoare italiană, după ce a fost găsită vinovată de organizarea asasinării în 1995 la Milano a fostului ei soţ, Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă Gucci.

Filmul ar trebui să aibă premiera pe 24 noiembrie 2021, și ne așteptăm ca noua producție să îi aducă încă o nominalizare la Premiile Oscar, celebrei artiste. 

Din distribuția filmului fac parte și alte nume celebre, printre care Jared Leto și Al Pacino, pe care abia așteptăm să îi revedem în acțiune.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.