Hot On Kiss

Karol G, mesaj pentru femeile din România: „Nu lăsați pe nimeni să vă spună ce să faceți!”

Ascultă acum noua ediție de Kiss Kuiz cu Karol G!

În luna martie stăm de vorbă cu unele dintre cele mai de succes femei din România, însă, noua ediție de Kiss Kuiz îi este dedicată unei celebre artiste din Columbia – Karol G. Cântăreața, care au miliarde de vizualizări pe YouTube, este cunoscută pentru hituri precum „Mi Mala” ,„Tusa” sau „Mi Cama”, dar și pentru colaborările sale cu J Balvin, Maluma, Jonas Brothers și Nicki Minaj. De asemenea, Karol G a concertat în România, în anul 2019, când a susținut un super show la Arenele Romane.

Probabil că va mai dura ceva până când o vom revedea pe Karol G la București, însă, până atunci, ne bucurăm de piesele ei, dar și de un super interviu, pe care cântăreața i l-a acordat lui Dan Fințescu. Fiind vorba de luna martie, lună dedicată femeilor, Karol G le-a transmis un mesaj emoționant tuturor femeilor din România:

„Vreau ca femeile să aibă încredere în ele. Trăim într-o perioadă în care mereu ni se spune ce să facem, cum să fim, cum să ne exprimăm. Cred că femeile ar trebui să fie mândre de ceea ce sunt, pentru că lumea are nevoie de oameni diferiți. Iubiți-vă și apreciați-vă mai mult, luptați pentru ceea ce vă doriți și nu lăsați pe nimeni să vă spună ce să faceți. Oamenii au limite, dar nu îi lăsați pe alții să-și impună limitele asupra viselor voastre, sau asupra lucrurilor mărețe pentru care luptați”, a spus Karol G.

Interviul integral va fi disponibil pe KissFM.ro după data de 22 martie. Însă până atunci, te invităm să asculți cel mai recent single al lui Karol G - „Location”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.