Cool Stuff

Emily Ratajkowski a născut! Modelul a publicat prima imagine cu bebelușul

Cel mai controversat model Victoria's Secret a născut chiar de Ziua Internațională a Femeii.

Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima oară. Modelul Victoria's Secret a născut chiar de Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie, un băiețel perfect sănătos.

Aceasta a anunțat că este însărcinată, pozând nud pentru coperta revistei americane Vogue. Iar acum, ea a publicat pe contul ei de Instagram, prima imagine cu bebelușul. In interviul acordat celebrei reviste, Emily a declarat că pentru ea și soțul ei este extrem important să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”.

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly s-a născut pe 8 martie 2021, în cea mai cea mai ireală, frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”, a scris aceasta în descrierea fotografiei.

Modelul a povestit în trecut că a crescut crezând că va fi mamă de fată. „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: „Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat”.

Se pare că pandemia le-a priit modelelor americane, multe dintre ele devenind recent mămici. Ashley Graham și Gigi Hadid au dat startul anul anul trecut, Romee Strijd și Elsa Hosk au născut recent, iar Karlie Kloss le va urma în scurt timp.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.