Cool Stuff

Probleme în paradis. Amal Clooney, geloasă pe Julia Roberts! Începe un nou scandal la Hollywood?

Julia Roberts vrea să îi interzica soției lui George Clooney prezența pe platourile de filmare!

Filmările pentru noul film, „Ticket to Paradise", cu George Clooney și Julia Roberts în rolurile principale par să-i aducă mai mult probleme actorului. Potrivit zvonurilor, soția acestuia, Amal Clooney, nu este foarte încântată de relația celor doi protagoniști.

George Clooney şi Julia Roberts sunt prieteni buni de mulţi ani, însă acest lucru nu i-a picat prea bine soției actorului, care se simte exclusă. Iar noul proiect al celor doi nu face decât să pună paie pe foc. Altfel spus, actorii vor avea o nouă ocazie să petreacă multe momente intime, iar asta îi dă bătăi de cap lui Amal Clooney.

Mai mult, un zvon din interiorul echipei pare să fie scânteia care poate stârni un nou scandal la Hollywood. Julia ar vrea să interzică prezenţa lui Amal Clooney pe platourile de filmare, pentru ca George să se poată concentra la ce are de făcut.

„Julia l-a încurajat şi pe George să fie de acord cu decizia ca Amal şi gemenii lor să nu vină pe platouri. A folosit inclusiv argumentul faptului că nu este foarte safe pentru ei să călătorească în această perioadă”, a precizat o sursă din echipa de filmare.

Dacă actorul chiar va fi de acord cu acest lucru, ar putea hrăni și mai mult gelozia soției sale. Aceeaşi sursă a povestit că George a testat deja terenul şi a glumit, spunându-i lui Amal că n-are voie să pună piciorul în Queensland. Și, cum era de așteptat, gluma a provocat o ceartă între soţi.

Pe de altă parte, Julia este o prietenă veche a actorului George Clooney, iar Amal o cunoaşte de multă vreme. De asemenea, nu este prima dată când apar astfel de zvonuri despre presupusele flirturi dintre cei doi actori. Totuși, până acum totul a rămas la nivel de bârfă a tabloidelor, iar Amal nu a părut niciodată deranjată. Aşadar, odată cu începerea filmărilor pentru „Ticket to Paradise” vom vedea în ce măsură bârfele sunt adevărate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.