Kiss Music News

Marii câștigători de la Gala Premiilor Grammy. Cine a plecat acasă cu cele mai multe trofee!

Uite cine a plecat acasă cu cele mai multe trofee de gala Premiilor Grammy 2021.

Cea de-a 63-a gală a premiilor Grammy a avut loc duminică și a fost deschisă de starul pop Harry Styles, care a interpretat celebrul hit „Watermelon Sugar".

În cadrul ceremoniei, au avut loc atât interpretări live, însă au fost difuzate și secvențe preînregistrare, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„Folklore” al lui Taylor Swift a fost desemnat albumul anului la gala Grammy, care a avut loc duminică seară, iar Beyoncé a devenit cea mai premiată femeie din istoria premiilor acordate de Recording Academy, după ce a primit patru noi trofee.

Cu un total de 28 de premii, Beyoncé este acum cea mai premiată femeie din istoria premiilor Grammy, devansând-o pe Alison Krauss. Ea se afla pe locul al şaselea între premiaţii galei, bărbaţi sau femei, şi este acum la egalitate cu Quincy Jones. În ansamblu, doar dirijorul George Solti are mai multe trofee în palmares, 31.

Taylor Swift, Roddy Ricch şi Dua Lipa au avut şase nominalizări în acest an, iar Brittany Howard - cinci.

Câte patru nominalizări au avut, între alţii, Billie Eilish, Megan Thee Stallion, Phoebe Bridgers, Justin Bieber, DaBaby, muzicianul jazz John Beasley şi compozitorul David Frost.

Piesa „Everything I Wanted” a lui Billie Eilish a fost aleasă „Înregistrarea anului”, iar „Cântecul anului” a fost „I Can’t Breathe” (H.E.R.), compus de Dernst Emile II, H.E.R. şi Tiara Thomas. 

Megan Thee Stallion a câştigat titlul de cel mai bun nou artist, iar Harry Styles, cea mai bună reprezentaţie pop solo, cu „Watermelon Sugar”.

Lady Gaga şi Ariana Grande au format „cel mai bun duo pop”, cu melodia „Rain on Me”, în timp ce Dua Lipa s-a impus la categoria „album pop vocal”, cu „Future Nostalgia”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.