Kiss Music News

Nu ne putem sătura de ea. LP a lansat hitul primăverii!

LP revine în forță cu o piesă care are mari șanse să devină hitul primăverii - „One Last Time”.

În 2015, LP cucerea toate topurile muzicale cu hitul „Lost On You”, pentru care a câștigat și Discul de Platină, în Grecia, Italia și Polonia. Au urmat apoi piese precum „Other People”, „Tightrope” sau „Muddy Waters”, care au transformat-o pe LP într-un adevărat superstar.

Cu un look androgin, o voce inconfundabilă și piese care îți ajung la inimă, LP a reușit să se facă iubită în întreaga lume, și mai ales în România, unde a susținut mai multe concerte.

Acum, LP revine în forță cu o piesă care are mari șanse să devină hitul primăverii - „One Last Time”. Noul single ne-a cucerit instant, iar videoclipul ne-a adus cu gândul la vară și la vacanță. 

Vreau să vă trăiți viața și să vă bucurați de ea, pentru că totul s-ar putea încheia într-un moment. Cu toții știm asta, iar acum suntem mai conștienți de acest lucru, mai mult ca oricând. Vreau doar să trăiți, să vă bucurați și să iubiți din plin, pentru că nu știm niciodată când vom dispărea din peisaj”, a transmis LP, printr-un interviu acordat revistei People.

Dă-i PLAY și spune-ne dacă ai vrea să auzi această piesă pe Kiss FM?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.