Cool Stuff

Îți vine să crezi că e filmat în România? Trailer-ul filmului „Voyagers” te va impresiona!

Colin Farrell și Lily Rose Depp au filmat în România pentru thriller-ul „Voyagers”.

În vara anului 2019, Colin Farrell și fiica lui Johnny Depp, Lily Rose Depp, au fost zăriți pe străzile din București, iar atunci, toată lumea se întreba ce fac cei doi actori în România. Din câte se pare, aceștia filmau la acea vreme pentru producția SF – „Voyagers”. Filmul se va lansa în cinematografe în luna iulie, însă până atunci putem urmări trailer-ul acestuia.

Din imagini, ne-ar fi greu să spunem că filmările chiar au avut loc în România, însă, cei de la studiourile Buftea au reușit să creeze o nouă lume pentru personajele poveștii „Voyagers”.

Filmul este regizat de Neil Burger și spune povestea unei echipe de tineri aflați la baza unei nave spațiale, al căror scop este popularea unei noi planete. Însă, totul o ia razna la bordul navei, după ce căpitanul echipajul este găsit mort, în condiții misterioase.

Echipa din spatele acestei producții este formată din aceiași profesioniști care au lucrat și pentru filmul „John Wick: Chapter 3”, așa că ne așteptăm ca rezultatul final să fie unul impresionant.

Din distribuția filmului fac parte și actorii Tye Sheridan, cunoscut pentru seria X-Men, dar și Fionn Whitehead din „Dunkirk”. De asemenea, fanii Game of Thrones vor avea ocazia de a-l revedea în acțiune pe Isaac Hempstead Wright, interpretul lui Bran Stark.

Colin Farrell a debutat în 1999, în filmul „The War Zone”, urmând apoi să joace în drama de război – „Tigerland”, regizată de Joael Schumacher. Printre cele mai renumite filme în care a jucat se numără și Minority Report, Alexander,  Daredevil, Fantastic Beasts and Where to Find Them, dar și Dumbo, Solace sau Miami Vice. Iar anul viitor, vom avea ocazia de a-l vedea pe Colin în rolul celebrului The Penguin, în noul film „The Batman”, în care va juca alături de Robert Pattinson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.