Cool Stuff

FOTO | Ideea inedită a unui proprietar de câine din România. Ce „cadou” i-a făcut patrupedului

Dragostea pentru patrupedul său l-a făcut pe un român să recurgă la un gest impresionant.

Să ai un animal de companie implică mai multe decât să îl hrănești. Uneori, înseamnă ore nedormite, vizite la veterinar și trebuie să te asiguri că îi oferi tot ce are nevoie pentru o viață fericită.

Astfel, dragostea pentru patrupedul său l-a făcut pe un român să recurgă la un gest impresionant. Acesta a construit o fereastră specială la balcon, pentru cățelul lui.

Proprietarul apartamentului a dat dovadă de creativitate și nu este de mirare că a atras privirea unui trecător. Acesta l-a fotografiat pe cățelul care se uita pe geam și a postat imaginile pe Facebook.

„Nu știu cine a fost OMUL care s-a gândit să-i fie bine necuvântătorului său… dar știu că așa ceva rar vezi… OAMENI, adică”, este titlul postării de pe pagina de Facebook Societatea.ro

Mii de oameni au lăudat ideea stăpânului, iar acum toți cei care trec prin fața blocului observă fereastra. Postarea a strâns în doar câteva peste 8000 de distribuiri.

„Mai există oameni cu suflet, care se gândesc la prietenii lor / Cinste lui, într-adevăr un om care se gândește mereu să-i fie cât mai bine celui mai bun și sincer prieten al omului / Felicitări. O idee nemaipomenită. O voi pune și eu în practica”, sunt doar câteva dintre comentarii.

FOTO: Facebook Societatea.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.