Kiss Music News

S-au despărțit, dar nu prea! J.Lo și Alex Rodriguez, din nou împreună?

J.Lo îi mai dă o șansă lui Alex Rodriguez?

Săptămâna trecută, toate tabloidele americane scriau despre despărțirea dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, deși cei doi nu au confirmat acest lucru. Iar acum, la scurt timp după zvonurile apărute, celebrul cuplu a fost fotografiat în ipostaze tandre, în Republica Dominicană. Așa că rămâne să ne întrebăm un singur lucru: s-au despărțit sau nu?

Cei doi au fost surprinși de paparazzi pe terasa unui hotel, în ce se sărutau. De asemenea, în imaginile surprinse, Jennifer Lopez pare extrem de fericită, semn că relația cu A-Rod merge de minune.

De asemenea, reprezentanții celor doi au declarat sâmbătă că zvonurile privind despărțirea cuplului nu sunt adevărate, însă J.Lo și Alex Rodriguez „au niște probleme de rezolvat în relația lor”.

Între timp, o sursă apropiată artistei a declarat pentru The Sun că Jennifer simte că nu poate avea încredere deplină în Alex și „nu își dorește să fie făcută de râs în presă, din cauza lui”. 

Se pare că zvonurile privind infidelitatea lui Alex Rodriguez nu au încântat-o pe Jennifer. „Acele vești au fost picătura care a umplut paharul. Toată lumea știe că ea poate mai mult de atât și că nu merită așa ceva”, a declarat aceeași sursă.

Alex Rodriguez pare hotărât să îi recâștige încrederea iubitei sale, așa că a zburat din Miami până în Republica Dominicană, pentru a fi alături de J.Lo, care filmează în această perioadă pentru o nouă comedie romantică - „Shotgun Wedding”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.