Cool Stuff

Treci pe lângă el și nu-l recunoști! Cât de mult s-a transformat Jared Leto, pentru noul său rol

Jared Leto a trecut din nou printr-o transformare uimitoare pentru rolul lui Paolo Gucci.

În prezent, Jared Leto se află în Italia, unde filmează pentru noua producție „House of Gucci”. Actorul este de nerecunoscut în primele imagini de pe platourile de filmare din Milano și a șocat pe toată lumea cu înfățișarea sa.

Jared Leto este deja celebru pentru modul în care jonglează cu fiecare rol interpretat și pentru transformările prin care trece pentru a intra mai bine în pielea lor. De data aceasta, el s-a transformat într-un bărbat cu cel puțin 20 de ani mai în vârstă, mai exact designerul de modă Paolo Gucci.

Într-o altă fotografie, acesta poartă un costum mov și mocasini verzi și uimește nu doar prin stilul vestimentar diferit, ci și prin înfățișare. El apare cu o chelie falsă, o linie a părului în retragere și proteze de îmbătrânire, realizate cu ajutorul machiajului.

Personajul interpretat de acesta, Paolo Gucci, a fost vicepreședinte și director general atât la Gucci Shops Inc, cât și la Gucci Parfums of America. Acesta s-a aflat în mijlocul luptei constante dusă de familie pentru a deține puterea asupra imperiului de modă.

Jared va juca alături de Lady Gaga și Adam Driver în această dramă care documentează complotul „văduvei negre”, Reggiani Gucci, de a-și ucide fostul soț Maurizio Gucci, moștenitorul celebrei casei de modă. Aceasta a plătit un om cu 300.000 de euro pentru a-i asasina fostul soț, care refuzase să îi acorde sprijinul financiar dorit și a stat 18 ani după gratii, înainte de a fi eliberată în 2016.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.