Cool Stuff

La asta nu ne așteptam! „Game Of Thrones” va avea parte de încă trei continuări

HBO își dorește să ducă mai departe povestea „Game of Thrones”.

HBO își dorește să ducă mai departe povestea „Game of Thrones”, lansând trei spin-off-uri oficiale. După ce a fost confirmat prequel-ul „House of the Dragon”, pentru care deja au fost începute filmările, cei de la HBO s-au gândit că ar fi o idee bună să facă și câteva spin-off-uri, despre care vă vom povesti mai multe în continuare.

Ne îmbarcăm pentru „9 Voyages”?

Primul spin-off din această serie va fi „9 Voyages”, a cărui poveste se va concentra asupra Lordului Corlys Velaryon, cunoscut sub numele de „Șarpele Mării”, fiind considerat cel mai curajos navigator din Westeros. Casa Velaryon este mult mai bogată decât Lannister, având cea mai mare flotă navală din lume.

Cei de la HBO l-au ales deja pe actorul Stephen Toussaint, pentru a-l interpreta pe Lordul Corlys Velaryon în serialul „House of the Dragon”, așa că este posibil ca acesta să apară și în „9 Voyages”. De asemenea, Eve Best a fost aleasă pentru rolul soției lui Corlys - Prințesa Rhaenys Targaryen, așa că sigur o vom vedea în ambele seriale.

Noi intrigi în „Flea Bottom”

Al doilea spin-off se va numi „Flea Bottom”, iar acțiunea va avea loc în cele mai sărace districte din King's Landing.

Și mai multă acțiune în „10.000 Ships”

Al treilea spin-off va fi „10.000 Ships”, care va spune povestea Prințesei Nymeria, care călătorește alături de Rhoynar către Dorne, pentru a se căsători cu Lordul Mors Martell.

HBO a încheiat deja casting-urile pentru „House of the Dragon”, a cărui acțiune se petrece cu 300 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”. Serialul este bazat pe cartea cu același nume, scrisă de George R.R. Martin, care spune povestea familiei Targaryen, cea care a condus Westeros timp de secole întregi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.