Cool Stuff

Ai urmărit serialul „New Amsterdam”? Uite când apare sezonul 3!

Serialul „New Amsterdam” face senzație pe Netflix. Tu l-ai urmărit?

Serialul „New Amsterdam” face senzație pe Netflix, unde ocupă de câteva săptămâni poziții fruntașe în topul recomandărilor. Cele două sezoane au fost deja urmărite de o mulțime de români, iar acum, povestea urmează să aibă parte de o continuare, în sezonul 3. 

În Statele Unite, sezonul 3 a avut deja premiera pe 2 martie, fiind difuzat de NBC. Iar producătorii au decis să continue serialul cu încă două sezoane în plus, urmând ca producția să aibă parte de 5 sezoane în total.

Din păcate, serialul încă nu este difuzat în Europa, așa că mai avem de așteptat până când vom putea urmări cel de-al treilea sezon pe Netflix. În general, serialele produse de NBC sunt difuzate pe platforme precum Hulu sau Peacock, însă  Netflix a reușit să obțină drepturi de difuzare pentru primele două sezoane ale serialului „New Amsterdam” în câteva țări din Europa, printre care și România.

Ce se întâmplă în sezonul 3?

Sezonul 3 din „New Amsterdam” are doar 18 episoade, în care Max și echipa sa vor încerca să își țină promisiunea de a ajuta spitalul să facă față pandemiei, în contextul în care această situație a scos la iveală problemele și necesitățile cu care se confruntă sistemul medical.

Max nu mai este deloc mulțumit de acest sistem corupt. E determinat să distrugă tot și să construiască un viitor mai bun”, au transmis producătorii serialului. 

Despre ce este vorba în serialul „New Amsterdam”?

Serialul „New Amsterdam” este inspirat dintr-o poveste de viață reală, cea a doctorului Eric Manheimer, care a scris cartea „Twelve Patiens: Life and Death at Bellevue Hospital”.

În serial, acțiunea se concentrează asupra doctorului Max Goodwin, care încearcă să transforme o instituție cu probleme, într-una corectă, care să își servească în mod eficient pacienții, în special pe locuitorii orașului New York.

De-a lungul primului sezon, Max încearcă să lupte cu nedreptățile din sistem, și în același timp, acesta luptă să își salveze mariajul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.