Kiss Music News

Adorabil! Iată cum au ales Smiley și Gina Pistol numele fiicei lor

Smiley a vorbit despre cum și-au împărțit atribuțiile el și Gina Pistol de când au devenit părinți.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie și de atunci trăiesc cele mai fericite momente alături de fetița lor. Recent, Gina Pistol a dezvăluit numele micuței - Josephine Ana Maria. Ulterior, Smiley a povestit în direct la Vorbește Lumea cum au ales numele pentru fiica lor.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)”.

„Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie (… )Noi îi spunem Josephine”, a declarat acesta.

Artistul a vorbit și despre cum arată viața lor de când au devenit părinți și despre cum și-au împărțit atribuțiile.

„Deocamdată ea doarme. Suntem la a doua trezire din această dimineață. Prima oară ne-am trezit la 4:00, a doua oară la 8:00. (…) Noi, cumva, facem toate lucrurile împreună. Evident că sunt lucruri pe care eu nu pot să le fac, adică alăptatul și atunci eu sunt cu schimbatul”.

„Eu sunt omul de la gaze. Mă ocup de scosul gazelor. (…) N-am panică cu ținutul în brațe, mă panichez atunci când schimb scutecul și ea plânge. Am sentimentul ăla ca atunci când pornește alarma la mașină sau alarma la casă și trebuie să o stingi repede, exact așa sunt eu când schimb scutece pe plâns”, a dezvăluit solistul.

Cât despre cea mai arzătoare întrebare a părinților – „unde doarme bebelușul”, Smiley a povestit cum stau lucrurile la ei în casă.

„În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi este foame. Dar e foarte cuminte, seamănă cu Gina”, a mai dezvăluit artistul recent în emisiunea La Măruță.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.