Cool Stuff

Primele imagini cu Mădălina Ghenea și Al Pacino, din filmul „House of Gucci”

Frumoasa româncă Mădălina Ghenea joacă alături de Al Pacino în filmul „House of Gucci”.

Frumoasa româncă Mădălina Ghenea joacă alături de Al Pacino în filmul „House of Gucci”, o producție mult-așteptată, regizată de Ridley Scott. Filmul pornește de la asasinarea lui Maurizio Gucci de către fosta sa soție, Patrizia Reggiani.

Scenariul filmului se bazează pe volumul The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed scris de Sara Gay Forden. În film, protagonista este Lady Gaga, care se află acum la Roma, unde o interpretează pe Patrizia Reggiani, cea care a fost judecată și condamnată, pentru că a pus la cale asasinarea fostului său soț. Rolul lui Maurizio Gucci, conducătorul casei de modă Gucci, este jucat de Adam Driver.

Însă, printre numele celebre din distribuția filmului se află și cel al Mădălinei Ghenea, care a fost fotografiată la filmări, în compania lui Al Pacino. Deocamdată nu se știe ce rol joacă aceasta, însă, presa speculează că aceasta ar interpreta-o pe Sophia Loren.

De asemenea, din distribuția filmului fac parte și Jared Leto și Jeremy Irons. Filmul ar trebui să aibă premiera la finalul acestui an, pe 24 noiembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.