Kiss Music News

Cinci cântărețe care s-au îndrăgostit de bărbați însurați

Și cântărețele mai fac greșeli uneori!

Unele cântărețe au avut mai mult noroc în dragoste, în timp ce altele au fost nevoite să treacă prin scandaluri și controverse pentru a rămâne alături de jumătatea lor. Iar dragostea devine și mai complicată, atunci când cel de care te îndrăgostești este căsătorit. Așa că iată câteva artiste care s-au îndrăgostit în momentul nepotrivit!

LeAnn Rimes și Eddie Cibrian

Celebra cântăreața LeAnn Rimes și-a găsit marea dragoste în 2008, pe platourile de filmare de la „Northern Lights”, unde l-a întâlnit pe actorul Eddie Cibrian. Pe atunci, artista era căsătorită cu bucătarul Dean Sheremet, iar Eddie era însurat cu Brandi Glanville. Însă, acest lucru nu a contat pentru cei doi, care au luptat pentru dragostea lor, în ciuda tuturor controverselor iscate. După mai mult de un deceniu, LeAnn și Eddie încă formează un cuplu, iar cântăreața spune că nu regretă nimic din cele întâmplate. „Îmi asum responsabilitatea pentru tot ce am făcut. Nu îmi place că unii oameni au fost răniți în toată această poveste. Dar nu regret rezultatele obținute”, a dezvăluit LeAnn Rimes pentru People.

Alicia Keys și Swizz Beatz

Alicia Keys și-a întâlnit soțul pe vremea când erau adolscenți, însă, la vremea aceea, cântăreața nu era impresionată de cel care avea să îi devină partener. „Nu mi-a plăcut prea mult de el la început. Mi se părea prea arogant. Parcă totul era exagerat la el. Știu că mi se părea extrem de enervant”. Însă,  cei doi au început să lucreze împreună, iar în timp, Alicia s-a îndrăgostit de Swizz Beatz.  Dar acesta era însurat cu o altă artistă – Mashonda. Swizz a divorțat și s-a căsătorit ulterior cu Alicia Keys, însă  Mashonda a suferit extrem de mult din această cauză.

Britney Spears și Kevin Federline

Când Britney Spears a pus ochii pe Kevin Federline, acesta era într-o relație cu Shar Jackson, aceasta fiind însărcinată pentru a doua oară cu celebrul dansator. Se pare că acest lucru nu a oprit-o pe Britney, iar aceasta a ajuns să aibă o aventură cu Kevin, care ulterior s-a transformat într-o căsnicie. Britney și Kevin au fost căsătoriți doar doi ani, iar totul s-a finalizat cu un divorț controversat și cu o luptă pentru custodia celor doi copii. Un divorț care a determinat-o pe Britney să se radă în cap.

Jennifer Lopez și Marc Anthony

În 2004, Jennifer Lopez și Marc Anthony se aflau în câte o relație serioasă, în momentul în care s-au îndrăgostit. Și din câte se pare, chimia a fost atât de puternică, încât J.Lo și-a anulat nunta cu Ben Affleck cu doar cu câteva ore înainte de a ajunge în fața altarului. Iar la câteva luni după aceea, artista s-a căsătorit cu Marc Anthony, chiar la patru zile după ce cântărețul divorțase de soția sa, Dayanara Torres.  După șapte ani de căsnicie, J.Lo și Marc s-au despărțit, însă au rămas în relații bune, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Gwen Stefani și Blake Shelton

Blake Shelton era căsătorit cu Miranda Lambert, în momentul în care a cunoscut-o pe Gwen Stefani. Iar de aici a fost doar un pas către divorț. Blake s-a despărțit de Miranda, Gwen a divorțat de Gavin Rossdale, iar apoi, cei doi cântăreți au dezvăluit că formează un cuplu. Din câte se pare, idila celor doi ar fi luat naștere chiar în cadrul emisiunii „The Voice”, unde aceștia erau antrenori.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.