Cool Stuff

Familia „Fast and Furious” se mărește! Fiul lui Vin Diesel își face debutul în noul film din serie

Fiul lui Vin Diesel, Vincent Sinclair, va juca în „Fast and Furious 9”.

După atâta timp, actorii din „Fast and Furious” au devenit cu adevărat o familie. Și acum se pregătesc să întâmpine un nou membru! Potrivit unor documente obținute de TMZ, fiul lui Vin Diesel, Vincent Sinclair, se va alătura francizei pentru cel de-al nouălea film din serie.

Se pare că micuțul, în vârstă de 10 ani, îl va interpreta chiar pe tatăl său. Vincent va intra în pielea unui Dominic tânăr, în scenele de flashback. Până acum, nu se știe exact în câte secvențe va apărea, însă tabloidul notează că acesta primește 1.005 dolari pe ziua de filmări.

De asemenea, Vincent nu este singurul copil al lui Vin Diesel care are un cuvânt de spus despre ce se întâmplă în „Fast and Furious”. Într-un interviu acorat în martie 2020, actorul a dezvăluit că fiica sa cea mică, Pauline, și-a dorit să o includă pe Cardi B în distribuție. Iar tatăl ei i-a îndeplinit visul!

„Fiica mea a vrut să se implice în casting, așadar Cardi B apare în film”, i-a povestit Vin Diesel lui Jimmy Kimmel la acea vreme. „I-am spus: „E o idee grozavă”, în timp ce ea ascultă piesa „I Like It””.

Actorul a mai spus că acum există o mulțime de vedete foarte cunoscute care își doresc să facă parte din noul film al francizei. „Destul de ciudat – în urmă cu 20 de ani, nu te-ai fi gândit la asta - dar acum avem câștigători ai premiului Oscar, toți cerând să facă parte din film. E bizar”, a declarat el.

Totuși, nu a oferit mai multe detalii și a păstrat surpriza pentru ziua premierei, care este programată în vara acestui an, pe 25 iunie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.