De ziua ei, AMNA lansează „Sper s-o iubești”, în colaborare cu Liviu Teodorescu

AMNA și Liviu Teodorescu colaborează pentru prima dată și lansează o piesă emoționantă.

Share

Chiar de ziua ei, AMNA lansează „Sper s-o iubești”. Alături de Liviu Teodorescu, cei doi au pus pe note muzicale o poveste emoționantă despre despre iubire și despărțire.

Noua piesă vorbește despre obstacole dintr-o relație care par a fi de nicăieri, chiar atunci când lucrurile trebuiau să fie mai frumoase. Este un mesaj pentru toți cei care nu au avut curajul să spună tot ce simt chiar și atunci când relația a ajuns la sfârșit.

„„Sper s-o iubești” este o piesă dragă mie, scrisă acum un an. Eu și Liviu lucrăm de mult timp împreună, însă acest single reprezintă prima noastră colaborare și mă bucur foarte mult că în sfârșit îl putem împărtăși cu voi. Deși piesa are la bază o poveste clasică de iubire, lucrurile iau o altă întorsătură. Adesea, tot ceea ce oferim se întoarce la noi, iar nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este pentru a ne trage în jos, ci pentru a ne determina să facem schimbările necesare în viaţa noastră. Sper ca această piesă să ajungă la sufletele voastre și să o ascultați cu plăcere”, spune AMNA.

„Piesa cu AMNA a ieșit din pură întâmplare, într-o zi ne-am văzut la studio și am scris tot împreună cu ea. S-a lăsat cu lacrimi din partea ei, și-a pus sufletul pe tavă pe piesa asta și e fix ce a simțit ea la un moment dat”, a adaugat Liviu Teodorescu.

Share