Cool Stuff

Controverse pe Instagram! De ce a ajuns miliardara Kylie Jenner să ceară bani de la fani?

Kylie Jenner a reușit să își pună în cap toată comunitatea de fani de pe Instagram!

Kylie Jenner a reușit să își pună în cap toată comunitatea de fani de pe Instagram, după ce și-a rugat urmăritorii să contribuie la o strângere de fonduri pentru Samuel Rauda, un make-up artist care are nevoie urgentă de recuperare după o operație pe creier. Samuel a fost implicat săptămâna trecută într-un accident de mașină care i-ar fi putut fi fatal, iar acum, familia acestuia a realizat o strângere de fonduri pentru a-i putea plăti tratamentul.

De-a lungul timpului, Rauda, în vârstă de 26 de ani, a colaborat cu familia Kardashian pentru diferite proiecte. Iar acum, Kylie s-a gândit să îi vină în ajutor lui Samuel, încurajându-și fanii să doneze bani pentru recuperarea acestuia. Deși aparent bine intenționată, postarea lui Kylie, prin care aceasta își invita fanii să doneze în contul GoFundMe inițiat de familia lui Rauda, a declanșat o întreagă tevatură pe Instagram.

O mulțime de oameni au atacat-o pe vedetă, considerând că este un gest ipocrit ca o persoană cu o avere estimată la aproape 1 miliard de dolari să le ceară unor oameni obișnuiți să doneze. În plus, aceștia au acuzat-o pe vedetă că a donat doar 5.000 de dolari.

Văzând toate acuzațiile care i-au fost aduse, Kylie a ținut să le dea replica fanilor răutăcioși, susținând că afirmațiile care au fost făcute în acest sens sunt false.

Am văzut postarea make-up artistului și prietenului meu, Ariel, în legătură cu accidentul lui Sam și fondul GoFundMe inițiat de familia acestuia și l-am sunat imediat pe Ariel pentru a vedea ce i s-a întâmplat lui Sam.”, a scris Kylie Jenner pe Instagram.

Vedeta reality show-ul Keeping Up With the Kardashians a declarat că la momentul în care a accesat site-ul pentru donații, suma de care Sam avea nevoie era de 10.000 de dolari, iar familia sa reușise să strângă doar 6.000 de dolari.

Am donat 5.000 de dolari pentru a-i ajuta să atingă țelul inițial și m-am gândit să postez pe Stories pentru a crea mai multă vizibiliatate în caz că cineva vrea să doneze sau să împărtășească povestea. Oricine mă cunoaște știe că fac lucurile din suflet și că încerc să fiu de ajutor ori de câte ori pot. Haideți să fim pozitivi și să ne rugăm pentru Sam, pentru familia sa și pentru toți cei care trec printr-o perioadă grea. Sper să aveți o zi frumoasă și haideți să ne încurajăm unii pe alții să oferim ajutor”, a declarat Kylie Jenner.

Deși în presă s-a zvonit că Samuel Rauda este make-up artistul personal al lui Kylie, vedeta a ținut să clarifice și acest aspect: „Sam nu este make-up artistul meu și din păcate nu mai avem o relație personală, dar am lucrat cu el acum câțiva ani și cred că este cea mai drăguță persoană.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.