Kiss Music News

ADDA și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23”. Ascultă nouă piesă a artistei!

ADDA vorbește despre iubire și obsesie în noua ei piesă, „Tramvaiul 23”.

ADDA ia „Tramvaiul 23, chiar și cu ultimii lei” și pleacă în căutarea iubirii. Noul single este o poveste de dragoste pusă pe note muzicale, în care artista vorbește despre dragoste și drumul către ea.

Adesea, iubirea este atât de intensă încât îți dorești să îți petreci tot timpul alături de partener, până la obsesie. Este suficientă o privire sau un zâmbet pentru a trezi un sentiment și despre asta este vorba în noua piesă a artistei, Tramvaiul 23.

„”Tramvaiul 23” este piesa în care mi-am pus tot sufletul și toată energia, am creat o poveste despre o ea care este obsedată de un el și are impresia că el încă o iubește, însă totul este în imaginația ei. „Tramvaiul 23” este de fapt o stare de nebunie și de obsesie. Am început să lucrez la această piesă în 2017, apoi am ascultat-o întâmplător doi ani mai târziu de Revelion și am început să facem producția în camera de hotel după concert. A fost o echipă foarte mare de oameni alături de care am lucrat la această piesă, am folosit foarte multe instrumente, printre care vioara, chitara și acordeonul. Pe lângă faptul că este o poveste lirică, ”Tramvaiul 23” are ritm și poți dansa pe ea. Nu este o baladă clasică, am încercat să o ducem în această direcție ca să se regăsească în ea cât mai multă lume și să o asculte în orice moment al zilei”, povestește ADDA

Single-ul este însoțit de un videoclip cool, regizat de Alex Ceaușu, în care artista a cântat la pian „în aer”, la o înălțime de 10 metri. „Acesta este unul dintre cele mai dificile și solicitante videoclipuri pe care le-am filmat. Am stat multe ore în aer, la 10 metri înălțime. Mi-a fost puțin frică, a durut, dar la final a meritat!”, a adăugat artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.