NEWS

Primul său job! Prințul Harry s-a angajat la o companie din Silicon Valley

Prințul Harry, angajat din prima ca director la o mare companie!

Prințul Harry este pregătit să devină un adevărat cetățean american, așa că s-a angajat la o companie din Silicon Valley. Acesta ar fi primul job al Prințului Harry, iar funcția pe care o va ocupa este una de conducere. Ducele de Sussex va deveni directorul de impact al BetterUp Inc., companie axată pe coaching și sănătate mintală.

Prințul Harry va pleda public pe subiecte legate de sănătatea mintală, ca parte a activității sale și va fi implicat în deciziile privind strategia companiei.

Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry pentru sursa citată. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a mai spus el.

La începutul acestui an, Harry și soția sa, Meghan Markle, au confirmat că separarea lor de familia regală devine permanentă. Iar între timp, Palatul Buckingham a transmis că responsabilitățile și îndatoririle celor doi, cum ar fi numirile militare onorifice și unele evenimente, vor fi preluate de regină și alți membri activi ai familiei regale.

În luna februarie, cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil, iar în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey, Meghan a dezvăluit că va avea o fetiță.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.