Kiss Music News

Tu ai ascultat-o până acum? Uite care este cea mai căutată piesă a momentului pe Shazam

Tu ce piesă ai căutat recent pe Shazam?

Mai știi acele momente când îți rămânea în minte o piesă și o fredonai pentru toți prietenii, cu speranță că unul dintre ei știe cum se numește acea melodie? Ei bine, de când avem Shazam, viața noastră este mult mai ușoară. De fiecare dată când ascultăm o piesă care ne place și vrem să o găsim, este de ajuns să o căutăm pe Shazam.

Dar te-ai întrebat care este cea mai căutată piesă a momentului? La nivel internațional, hitul care a stârnit curiozitatea tuturor este „Astronaut In The Ocean”, de la Masked Wolf. Deși piesa a fost lansată în 2019, abia în 2020 a început să fie pe val, iar acum este îndrăgită de toată lumea. De asemenea, videoclipul piesei a înregistrat pe YouTube peste 55 de milioane de vizualizări. Chiar și în topul Shazam din România, piesa ocupă o poziție fruntașă, clasându-se pe locul 2.

De asemenea, pe locul 2, în topul internațional de pe Shazam, se află noul single „Leave The Door Open”, proaspăt lansat de noua trupă a lui Bruno Mars, numită Silk Sonic.

Iar pe locul 3 se află piesa „Drivers licence” de la Olivia Rodrigo, al cărei videoclip a înregistrat deja peste 165 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.