Kiss Music News

Asta da moment tensionat! Ce artist celebru a sărutat-o pe Beyonce, chiar în fața lui Jay-Z

Dacă ai avea șansa să o săruți pe Beyonce, ai face-o?

Dacă ai avea șansa să o săruți pe Beyonce, ai face-o? Chiar și de față cu Jay-Z? Se pare că un artist celebru și-a luat inima-n dinți și a făcut acest lucru, iar gestul său l-a costat destul de scump.

Benny Blanco, cunoscut pentru colaborările sale cu J Balvin, Selena Gomez, Halsey și Justin Bieber, a povestit recent despre prima lui întâlnire cu Jay-Z și Beyonce. Cântărețul a fost invitat în emisiunea lui Zane Lowe de pe Apple Music, unde a făcut o serie de dezvăluiri impresionante. Așa că pregătește-ți popcornul, pentru că urmează o poveste plină de suspans.

Totul s-a întâmplat în urmă cu 10 ani și din câte se pare… a fost un secret bine ascuns!

Era o seară în care ne relaxam”, a povestit Benny Blanco. „Și deodată, Beyonce a vrut să facem un battle de beat-uri… Eu sunt pasionat de asta, iar Jay-Z era acolo, beam împreună. Deodată, Jay a venit spre mine și a început să-mi fredoneze ceva la ureche. Mie nu-mi venea să cred. Jay-Z era acolo, bea alături de mine, în timp ce Beyonce cânta lângă noi, iar el îmi fredona ceva la ureche. Și apoi urma să ne relaxăm toți trei în piscină. Vă dați seama că mă întrebam ”Doamne, cât noroc să am în viață?””, a spus Benny Blanco.

Dar, din păcate, lucrurile frumoase nu durează prea mult, așa că Benny a povestit cum a reușit să strice tot momentul, cu stângacia sa.

Era a treia noapte de când stăteam la ei. Eram împreună cu ei, era finalul serii. Toată lumea băuse. Ne distram, totul era super tare. Ne-am spus „Noapte bună”. Dar mă întrebam dacă e în regulă să o îmbrățișez pe Beyonce? Asta o fi fost protocolul? Ce naiba puteam să fac? Să le spun doar „pa-pa”?

Benny a povestit că în prima seară în care a sosit în casa superstarurilor, aceștia nu erau foarte apropiați, așa că a preferat să se retragă cu un simplu „goodbye”.

Dar pe măsură ce am petrecut mai mult timp cu ei, am ajuns să se cunoaștem. Și mă întrebam dacă e ok să îi îmbrățișez. Dar în același timp realizam că eram un neica-nimeni… care stătea cu Jay-Z și Beyonce. Eram în casa lor. Ei erau în pantaloni scurți și tricouri”.

În acel moment, autorul hitului „I Can't Get Enough” s-a gândit că ar fi o idee bună să o pupe pe obraz pe Beyonce, însă lucrurile nu au decurs chiar așa.

M-am apropiat să o sărut pe obraz, dar cred că nu am avut cea mai bună direcție. M-am trezit că i-am atins puțin buzele. În momentul acela am simțit că am făcut cea mai mare greșeală din viața mea. Jay-Z era acolo și se uita la mine.

Mă blocasem, buzele mele erau acolo, peste buzele lui Beyonce. M-am uitat la Jay imediat și știam că sunt un om mort. Viața mea se terminase”, a povestit Benny. „Dar Jay s-a uitat la mine și mi-a zis „Ok, bro! Ne vedem mâine”.

Nimeni nu observase, nici măcar ea…”, a dezvăluit Benny. Însă, artistul a povestit că după această întâmplare, muzica pe care a făcut-o cu Beyonce nu a mai fost niciodată lansată. Să fie vreo coincidență?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.