Cool Stuff

Unde a dispărut Jessica Alba? Ce s-a întâmplat cu cea mai hot actriță de la Hollywood

După nașterea primului copil, Jessica Alba s-a retras din lumina reflectoarelor. Iată cum arată viața ei acum!

Cu siguranță, viața de mămică a schimbat-o Jessica Alba. Mai mult, chiar a motivat-o să renunțe la cariera de actriță și să se reorienteze către antreprenoriat. Primul ei copil, Honor, s-a născut în 2008, iar patru ani mai târziu, Jessica a părăsit Hollywood-ul și și-a lansat propria afacere, The Honest Company. De ce a luat această hotărâre?

Ei bine, ea a povestit pentru ediția de martie a revistei Romper cum a luat decizia de a se retrage din industria divertisemtului fix când era la apogeul carierei sale. „Motivația mea nu era de genul: „Voi mai fi vreodată angajată? Sincer, eram în vârful carierei mele”, a explicat actrița în vârstă de 39 de ani.

„Nu puteam să mă întorc la ceea ce făceam înainte și să fiu autentică. Pur și simplu nu puteam. Pur și simplu nu-mi mai păsa la fel de mult. Apăruse ceva mai important. Mă gândeam ce pot face cu această platformă, în așa fel încât să fie semnificativă și să facă diferența”, a spus Jessica despre adevăratul motiv pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor.

Actrița a simțit că trebuie să o ia pe alt drum după ce a devenit mămică, spunând: „Realitatea m-a lovit când am devenit mamă pentru prima dată”. Așadar, influențată și de problemele de sănătate ale unor membri din familie, ea a decis că vrea profite de notorietatea sa pentru a-i ajuta pe ceilalți să găsească produse calitative de la machiaje până la scutece.

Jessica Alba a mai dezvăluit că mama ei, Catherine Jensen, a fost diagnosticată cancer la o vârstă fragedă și multe alte femei din familia sa au murit din acest motiv. De asemenea, vedeta suferă de mai multe boli cronice și a suferit cinci operații înainte de a avea 11 ani.

„Am avut alergii cronice și am fost internată foarte mult în copilărie”, a continuat actrița din „Fantastic Four”. „Am avut acest moment real, vreau să trăiesc și să prosper și să petrec cât mai mult timp cu această mică persoană pe care o aduc pe lume. Deci, sănătatea mea contează”.

În 2017, ea și-a întâmpinat cel de-al treilea bebeluș și în prezent, este mama a trei copii: Honor, în vârstă de 12 ani, Haven de 9 ani și micuțul Hayes de doar 3 ani. Mai mult, actrița a povestit și cum a arătat viața în carantină cu trei copii.

„Devine un fel de „Ziua Cârtiței”, a remarcat ea. „O dată pe săptămână încerc să fac o baie. Îl pun pe bebeluș – da, încă îl numesc bebeluș – într-o cadă mica lângă a mea, pentru că acel copil adoră să facă pipi în baie. Apoi el își ia jucăriile. Eu pot să fac baie, să-mi pun masca de față și să stau în cada mea și el în a lui”, a mai povestit aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.