Cool Stuff

Love is in the air! Phoebe Dynevor, vedeta din „Bridgerton”, are un iubit celebru

Cine este noul iubit celebru al actriței Phoebe Dynevor?

Vești proaste pentru cei care visau la Phoebe Dynevor. Actrița care o interpretează pe Daphne Bridgerton din serialul „Bridgerton” ar avea un nou iubit celebru.

Potrivit zvonurilor, este vorba despre Pete Davidson, un actor și comediant cunoscut pentru emisiunea „Saturday Night Live”. În ultima perioadă, Phoebe și Pete au petrecut mult timp împreună atât în New York, cât și Marea Britanie.

Se pare că actorul ar fi făcut mai multe călătorii pentru a sta alături de iubita sa. Pete Davidson a fost surprins în luna martie în Altrincham, Greater Manchester, acolo unde locuiește Phoebe, făcând fotografii cu fanii săi.

În același timp, în luna februarie, actrița a fost în New York exact în zona în care locuiește Pete. Aceasta a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe fotografii din călătoria pe care a făcut-o în New York.

În timpul pandemiei, Phoebe a locuit în Manchester alături de mama ei, Sally Dynevor, o actriță britanică foarte cunoscută.

Pete Davidson a ajuns în atenția presei și în urma relațiilor pe care le-a avut cu mai multe vedete. Pentru scurt timp, el a fost logodit cu Ariana Grande, însă în octombrie 2018 , cei doi au decis să se despartă după cinci luni de relație. Printre cuceririle lui celebre se mai află actrița din „Underworld”, Kate Beckinsale și Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.