Kiss Music News

Vine barza! Jason Derulo și iubita lui vor deveni părinți pentru prima dată

Mmm... whatcha say? Jason Derulo o să devină tătic!

Mmm... whatcha say? Jason Derulo o să devină tătic! Se pare că în timpul pandemiei, artistul și-a găsit jumătatea, iar acum, acesta este pregătit să aibă o familie. Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit că vor deveni părinți, publicând un clip emoționant pe Instagram.

Suntem atât de entuziasmați de acest nou capitol din viața noastră”, a dezvăluit Jason.

De asemenea, Jena Frumes a publicat o fotografie cu burtica de gravidă, pe contul ei de Instagram, alături de următorul mesaj: „Mama & Tata”.

Și vedetele i-au felicitat pe cei doi viitori părinți, iar printre cei care le-au transmis mesaje și urări de bine s-au numărat și Ne-Yo, Natasha Bedingfield și Skai Jackson.

Vestea că cei doi vor deveni părinți vine la scurt timp după ce aceștia și-au confirmat relația pe rețelele de socializare. Anul trecut, în august, Jason le-a dezvăluit fanilor că formează un cuplu cu frumoasa Jena Frumes, pe care a cunoscut-o la sala de fitness.

Ne-am cunoscut la sală. Amândoi suntem pasionați de work out, și o mai văzusem la sală de câteva ori înainte de a vorbi cu ea. Dar a doua oară mi-am zis – gata, trebuie să mă duc să o cunosc. Iar restul este istorie”, a spus Jason Derulo pentru Page Six.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.