Kiss Music News

Un videoclip scandalos! Lil Nas X stârnește controverse cu noul său clip. Ar trebui interzis minorilor?

Ce zici, ar trebui ca videoclipul „Montero” să fie interzis minorilor?

Când spui Lil Nas X te gândești instant la „Old Town Road”, hitul anului 2019. Însă acum, celebrul artist a trecut dintr-o extremă în alta și a renunțat la costumul de cowboy, abordând un look excentric. Dar, asta nu e tot. Rapperul a lansat și un videoclip scandalos pentru noua sa piesă „Montero (Call Me By Your Name)”, iar reacțiile nu au fost deloc unele pozitive. 

Clipul piesei conține o mulțime de referințe legate de Biblie, dar și de mitologia greacă, iar întreaga poveste pare una destul de controversată. Lil Nas X ajunge din Grădina Edenului direct în Grecia Antică, unde este aspru judecat pentru păcatele sale, apoi, urmează un dans la bară și o călătorie până în iad, unde Lil Nas X dansează în fața diavolului. Să mai continuăm? Cam multă acțiune într-un singur videoclip.

Internauții s-au arătat extrem de indignați noul videoclip al artistului, subliniind faptul că publicul lui Lil Nas X este format în mare parte din copii, care nu ar trebui să vadă astfel de imagini. Însă, rapperul le-a dat replica imediat celor indignați: „Am vrut să lansez acel videoclip. Sunt un adult. Nu o să-mi petrec întreaga carieră având grijă de copiii voștri. Asta e treaba voastră”.

Între timp, Lil Nas X și-a dat seama că a exagerat puțin cu noul videoclip și și-a cerut scuze pe Twitter: „Ok, recunosc asta. Îmi pare rău că am stricat tot”.

În acest moment, videoclipul piesei „Montero” ocupă locul 27 în Trending-ul din România! Tu l-ai urmărit?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.