Cool Stuff

Chelia la control! El a fost numit cel mai sexy bărbat cu chelie din lume

Un studiu recent a concluzionat cine sunt cei mai sexy bărbați cu chelie din lume. Ești de acord?

În ultimii ani, tot mai mulți bărbați și-au lăsat părul să crească și au apelat la diverse tunsori. Iar dacă crezi că doar cei cu părul lung sunt sexy, te înşeli amarnic. Vedetele știu acest lucru, așa că în loc să se mai chinuie cu câteva fire de păr, au trecut direct la chelie.

Și cu această ocazie, Prințul William mai adaugă o titulatură pe lista sa. Un studiu recent a concluzionat că ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a fost descris ca fiind „sexy” de 17,6 milioane de ori în articolele online, potrivit unui raport de la The Sun.

Studiul a fost realizat de Longevita, o companie specializată pe chirurgie cosmetică. Rezultatele au venit după ce au fost analizate mai multe articole de pe site-uri sau bloguri, în care s-a căutat de câte ori ducele de Cambridge a fost numit „sexy”.

Top 10 cei mai sexy chelioși din lume

Prințul i-a învins pe Mike Tyson, Jason Statham, Pitbull și Michael Jordan, care au completat primele cinci locuri ale listei. De asemenea, Dwayne „The Rock” Johnson, Bruce Willis, Vin Diesel, Floyd Mayweather și John Travolta au fost menționați în studiu, precum și Vladimir Putin.

„Există câteva personalități publice care au chelie cu care ne putem clăti ochii”, a declarat un purtător de cuvânt.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.