Kiss Music News

INTERVIU | Karol G - „Am realizat cât de obositor este să încerci să fii altcineva”

Dan Fințescu a stat de vorbă cu Karol G, într-un nou episod de Kiss Kuiz!

Karol G este definiția perfectă a femeii latine, pasională, con sangre caliente și cu multă poftă de viață. Artista columbiană a cucerit atât inimile românilor, cât și topurile internaționale, iar hiturile ei „Mi Mala”, „Location”, „Bichota” și „Mi Cama” au răsunat la radiourile din întreaga lume. Iar acum, celebra artistă latino ne-a acordat și un interviu, în care ne-a dezvăluit detalii în exclusivitate despre noul ei album KG0516. Dan Fințescu a stat de vorbă cu ea și iată ce a aflat despre cel mai recent material discografic lansat de artistă.

Sunt super încântată. Am muncit atât de mult la acest album nou. După Tusa, Bichota și Location, toată lumea se așteaptă la ceva măreț. Aveam deja un album gata anul trecut, dar am intrat apoi în lockdown și am avut ocazia de a asculta totul din nou. Așa că am schimbat tot, și am revenit cu un nou album, cu un stil nou, cu un alt vibe.

Am muncit atât de mult la fiecare detaliu de la piese, până la vizualuri, videoclipuri, concepte, estetică”, a spus Karol G.

Ce-i drept, noul album are un sound diferit, iar fanii artistei s-ar putea să fie surprinși de această abordare nouă, însă Karol G nu se teme de așteptările celorlalți.

Oamenii au în general așteptări bune, dar se întâmplă ca așteptările lor să fie diferite de ale mele. Așa că uneori e dificil pentru că vrei să îi faci pe ceilalți fericiți, dar vrei să fii fericit și tu însuți. Poate că acest album nu o să fie în topuri, dar în inima mea, eu simt că e No. 1. Este o operă de artă, pentru anul 2021. Eu sunt super mândră de munca mea”, a transmis Karol G.

De asemenea, cântăreața ne-a povestit că perioada de lockdown din timpul pandemiei a ajutat-o să vadă mai clar anumite lucruri, mai ales în privința carierei sale.

Am pierdut mult timp încercând să-mi găsesc un loc potrivit în industrie. Încercând să fiu pe placul tuturor, dar mă simțeam pierdută. Eram tristă. Această perioadă de carantină ne-a produs multă confuzie tuturor, dar pe mine m-a ajutat să îmi dau seama cine sunt cu adevărat. Am realizat cât de obositor este să încerci să fii altcineva”, a recunoscut Karol G.

Cântăreața le-a transmis la final și un mesaj fanilor săi din România, dezvăluind că abia așteaptă să se întoarcă aici cu un concert.

„Mi-aș dori să fiu acum în România. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mă urmăresc, celor care îmi ascultă muzica și celor care mă iubesc pentru ceea ce sunt. Le trimit multe sărutări tuturor fanilor mei care ascultă Kiss FM!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.