Kiss Music News

Un nou cuplu în industria muzicală românească? Au lansat o piesă împreună, iar acum sunt de nedespărțit!

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din industria muzicală?

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din industria muzicală? Așa se pare! După ce au colaborat pentru piesa „Inimă naivă”, se pare că cei doi au început și o frumoasă relație de iubire. Cel puțin asta vedem pe rețelele de socializare, unde cei doi sunt tare fericiți împreună.

Totuși, vestea i-a luat prin surprindere pe unii fani, care știau că Sebastian Dobrincu forma un cuplu anul trecut cu vloggerița Mimi. Însă, din câte se pare, cei doi s-ar fi despărțit, iar acum, celebrul IT-ist român este îndrăgostit până peste cap de Ioana Ignat.

Cei doi s-au cunoscut anul acesta când au colaborat împreună pentru piesa „Inima naivă”, compusă de Marius Moga. Single-ul a fost apreciat de fanii celor doi, iar videoclipul a înregistrat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cine este Sebastian Dobrincu?

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodată, notează revista Forbes. La doar 20 de ani, el a fost inclus în lista celor mai bogați 30 de europeni sunt 30 de ani, realizată de celebra publicație, fiind și cea mai tânără prezență din acest clasament.

Când avea 17 ani, Sebastian a fondat Storyheap, care a ajuns să devină o platformă lider în marketingul conținutului pe social media. Platforma ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze, să analizeze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.