Kiss Music News

Ce mică e lumea! Știai că aceste vedete au fost colege la aceeași școală?

Înainte de a păși pe același covor roșu, multe vedete au împărțit și holurile acelorași școli.

Îți mai amintești toți colegii de clasă? Imaginează-ți cum ar fi ca fostul tău coleg de bancă să fie acum o adevărată vedetă și să povestească peripețiile voastre din liceu. Te-ai mândri cu asta?

În timpul unei discuții cu gazdele podcastului „Armchair Expert”, Rachel Bilson le-a amintit fanilor că Rami Malek are o poveste în spate. Cei doi au fost chiar colegi de clasă și au urmat cursurile liceului Notre Dame din Sherman Oaks, California pe care l-au absolvit în 1999.

Actrița a povestit că în liceu făceau parte din aceeași gașcă și că au făcut o mulțime de lucruri împreună. „Rami a fost un bun prieten de-al meu”, a declarat ea „Am fost în aceeași gașcă”.

În februarie 2019, Rachel a distribuit o fotografie cu ea și colegul ei într-o călătorie la New York, iar fanii au reacționat imediat. Dar, se pare că postarea ei nu a fost pe placul lui Rami, care a rugat-o să steargă poza. Aceasta a mai adăugat că s-a simțit „super deranjată” de comportamentul lui.

Iar cei doi nu sunt singurii foști colegi de clasă care și-au reunit drumurile la Hollywood. Iată alte câteva vedete care au pășit pe holurile acelorași școli în copilărie.

Nicole Kidman și Naomi Watts

Înainte de a se muta la Hollywood, actrițele din Australia au mers împreună la liceul de fete North Sydney Girls' High School.

Matt Damon și Ben Affleck

Cu mult înainte să joace împreună și să colaboreze pentru „Good Will Hunting”, cei doi actori au fost colegi. Pe Matt Damon și Ben Affleck îi leagă o prietenie încă de pe vremea în care urmau cursurile de la Cambridge Ridge și Latin High School din Boston.

Jay Z și Busta Rhymes

Se pare că liceul George Westinghouse High de lângă Brooklyn a dat nume mari pentru scena de rapp. Jay Z și Busta Rhymes nu au pășit doar pe aceleași scene, ci și pe holurile aceleiași școli.

Kate Hudson și Liv Tyler

Deși între cele două actrițe de la Hollywood este o diferență de vârstă de doi ani, ele s-au intersectat pentru o scurtă perioada la școala privată Crossroads din Santa Monica.

Adele și Jessie J

Pentu că talentul trebuie și educat, două dintre cele mai îndrăgite artiste britanice, Adele și Jessie J au urmat cursurile școlii de artă BRIT School for Performing Arts.

Sean Penn și Robert Downey Jr.

Cei doi actori de succes s-au bucurat împreună de zilele însorite de la Santa Monica High School, aflat fix langă plajă.

Cameron Diaz și Snoop Dogg 

Cameron Diaz și Snoop Dogg au fost colegi la Long Beach Polytechnic School, un liceu din California foarte apreciat pentru programul său de fotbal. Actrița a menționat că este „destul de sigură” că în trecut a cumpărat substanțe interzise de la colegul ei.

Lady Gaga și Nicky Hilton

Ambele vedete au învățat la Convent of the Sacred Heart, o școală romano-catolică de fete din New York. Paris Hilton a urmat și ea cursurile aceleiași școli, dar nu a absolvit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.