Kiss Music News

Cineva i-a dat de gol... Zayn Malik și Gigi Hadid s-au căsătorit în secret?

S-au căsătorit sau nu? Uite cine i-a dat de gol pe Zayn și Gigi!

Zayn Malik și Gigi Hadid au încercat mereu să fie cât mai discreți în ceea ce privește relația lor, iar de când au devenit părinți au făcut tot posibilul să își protejeze fetița de privirile curioșilor. Însă, o prietenă de-a cuplului i-a dat pe cei doi de gol, dezvăluind că aceștia ar fi de fapt căsătoriți.

Ingrid Michaelson a colaborat recent cu Zayn pentru piesa „To Begin Again” , iar într-o sesiune live pe Instagram, aceasta ar fi dezvăluit că artistul s-ar fi căsătorit în secret cu Gigi Hadid.

Artista a fost întrebată cum au decurs filmările la videoclipul piesei „To Begin Again” și le-a povestit fanilor despre colaborarea cu Zayn. „Nu ne-am întâlnit niciodată, nu am vorbit niciodată cu el. Zayn nu face lucruri pe care nu vrea să le facă și faptul că a făcut această piesă este flatant”, a dezvăluit Ingrid Michaelson.

Cântăreața a continuat declarațiile spunând că „el este o persoană foarte privată și acum că este căsătorit și are și un copil, face numai lucrurile pe care vrea să le facă”.

Declarația lui Ingried nu a ajuns doar la urechile fanilor, ci și în presa de peste Ocean, iar acum, toată lumea se întreabă dacă Zayn și Gigi sunt căsătoriți sau nu.

Până acum, Gigi și Zayn nu au confirmat dacă zvonurile privind căsătoria lor ar fi adevărate. Însă, există și posibilitatea ca Ingrid să fi avut doar impresia că cei doi sunt căsătoriți, fiind parteneri de atâta timp. Reprezentanții celor doi nu au răspuns până acum întrebărilor presei cu privire la acest subiect.

Dacă vrei să asculți mai multe piese noi de la Zayn, nu uita că acum ai Kiss Xtra, un radio cu și mai multă muzică străină, disponibil exclusiv pe Soundis.ro și pe aplicația mobilă SOUNDIS! 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.