Kiss Music News

Cealaltă față a succesului. Motivul pentru care trupa BTS aproape s-a destrămat în 2018

BTS este cea mai de succes trupă de băieți din lume, dar lucrurile nu au fost mereu la fel de roz.

Fără îndoială, BTS este cea mai de succes trupă de băieți din lume în acest moment. Pentru cei care poate nu au auzit de faimosul grup, BTS este o trupă de K-pop sud-coreean compus din șapte băieți: RM, J-Hope, Jungkook, V, Suga, Jin și Jimin.

De la înființarea sa în 2013, BTS a făcut ceea ce alte trupe de K-pop nu au reușit în mult mai mulți ani de carieră. Ei au strâns o comunitate impresionantă de fani în întrega lume și au doborât record după record. Tinerii au apărut pe coperta revistei Time, în numeroase late-night show-uri din SUA, au mers în turnee mondiale și chiar au primit o nominalizare la Premiile Grammy din acest an.

BTS aproape s-a destrămat în 2018

Totuși, se pare că lucrurile nu au fost mereu roz pentru membrii trupei și succesul le-a pus bețe în roate. Spre surprinderea fanilor, ei au recunoscut că aproape s-au despărțit în 2018.

„Mă bucur că primim premiul pentru Artistul Anului.... 2018 a fost un an care m-a făcut să mă întreb dacă aș putea fi mai fericit de atât vreodată. Voi face din 2019 un an și mai uimitor”, a spus Suga în speech-ul său de la MNET Asian Music Awards din acel an.

„Îmi amintesc că la începutul anului ne luptam cu anumite probleme mentale”, a continuat Jin. Am avut mai multe discuții și ne gândeam chiar să ne despărțim”, a spus acesta în fața unei camere pline de fani șocați. „Cred că am avut noroc ca ne-am revenit și am reușit să avem rezultate așa bune. Vreau să le mulțumesc membrilor trupei care m-au ajutat să-mi revin și armatei de fani care ne iubesc”.

Membrii BTS au vorbit despre dificultățile cu care s-au confruntat la începutul anului 2018 în documentarul „Break the Silence”. Potrivit lui J-Hope, trupa nu a știut cum să gestioneze popularitatea. „În 2018, cred că s-au întâmplat o mulțime de lucruri neașteptate. Sincer, s-a simțit un pic înfricoșător, pentru că nu ne-am așteptat niciodată la toate lucrurile care ne-au apărut în cale și pe care le-am făcut”.

Dacă vrei să asculți mai multe piese de la BTS, nu uita că de acum ai și mai multă muzică străină pe Kiss Xtra, disponibil exclusiv pe Soundis.ro și pe aplicația mobilă Soundis.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.