Kiss Music News

Acasă la Smiley și Gina Pistol! Cum arată vila de lux în care locuiesc aceștia

Smiley și Gina Pistol și-au pregătit casa pentru venirea pe lume a fiicei lor.

Casa lui Smiley, în care acesta locuiește împreună cu Gina Pistol și cu fiica lor, este gata! Cei doi nu au făcut un secret din faptul că și-au dorit să o renoveze înainte de nașterea micuței Josephine Ana Maria, astfel încât să fie perfectă pentru aceasta. De-a lungul ultimului an, ei au vorbit în mai multe rânduri despre pregătirile pe care le fac și despre emoțiile pe care le-au trăit.

Smiley și Gina Pistol au o locuință de vis într-un complex rezidențial de la ieșirea din București, în Cernica. Vila are aproximativ 290 de metri pătrați, beneficiază de o curte imensă, iar valoarea imobilului, susține publicația Spynews, se ridică la peste 300.000 de euro.

La realizarea proiectului au lucrat trei arhitecți și un inginer constructor, care au avut libertate deplină, așa cum au declarat chiar membrii echipei. „Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”.

Se pare, însă, că planul a funcționat, iar ceea ce a ieșit este pe placul vedetelor. Casa lui Smiley este acum un spațiu primitor și luminos, perfect pentru o tânără familie. Și așa cum era de așteptat, locul lor preferat este camera fiicei lor.

După cum se poate observa, predomină nuanțele de albastru și bej, iar decorul este completat de covoare rustice pline de culoare. Ferestrele sunt mari și cu deschidere către curtea interioară, care are o suprafață de 456 mp.

Complexul în care se află casa acestora este un cartier de tip închis, cu bariere și un spațiu verde comunitar pentru recreere și joacă. Ei au și vecini celebrii printre care se numără Marius Moga, Tudor Chirilă, Andra și Cătălin Măruță, Inna sau Andreea Bănică.

FOTO: Spynews, Elle,

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.