Kiss Music News

Dă-i PLAY acum! Alexia cântă despre zodii în piesa „Gemeni și Balanță”

Alexia lansează clipul noului său single, „Gemeni și balanță”.

Alexia lansează clipul noului său single, „Gemeni și balanță”, o piesă de dragoste despre compatibilitate și dorința de a iubi. Vocea ei suavă este o declarație a pasiunii care este pusă la încercare de nepotrivirea semnelor astrologice.

”Gemeni și balanță” este o piesă extrem de diferită, specială și personală. A luat naștere cam în 3-4 ore, dintr-o ”joacă”, la studio. Este specială pentru că eu sunt zodia gemeni, cu ascendent în balanță, ascendent pe care l-am aflat total întâmplător, după ce am înregistrat piesa. Cool, nu? Sunt foarte fericită ca am revenit cu o nouă piesă, în care sper să vă regăsiți, mai ales voi, gemenii și balanțele. Rezultatul mă încântă foarte tare, am avut parte, din nou, de o echipă deosebită, așa că, le mulțumesc tuturor celor implicați. Mulțumesc că au avut grijă ca GEMENI ȘI BALANȚĂ să sune și să arate în acest fel", a spus Alexia.

La numai 17 ani, Alexia a reușit să-și îndeplinească visul de a transmite publicului emoție și energie prin muzica sa. A început să cânte de când era mică, iar primele melodii le-a învățat de la bunica ei. Ele au fost și cele care au ajutat-o să câștige un concurs de muzică. Acela a fost momentul în care a prins încredere în ea și în talentul ei și a realizat că își dorește să devină artistă. De atunci, a câștigat numeroase concursuri de profil.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.