Cool Stuff

Oh, No! Serialul „Bridgerton” va continua fără chipeșul actor Regé-Jean Page

Fetelor, ne luăm adio de la Ducele de Hastings!

Se pare că audiența serialului „Bridgerton” va scădea considerabil odată cu lansarea celui de-al doilea sezon. Motivul? Povestea va continua fără actorul Regé-Jean Page, care a decis să se retragă din proiect. Page l-a interpretat în primul sezon pe Ducele de Hastings, iar apariția sa în serial a fost cu siguranță unul dintre motivele pentru care producția s-a bucurat de un mare succes, mai ales în rândul femeilor.

Vestea a fost confirmată chiar de Lady Whistledown, în stilul ei specific:

„Toți ochii vor fi ațintiți asupra lordului Anthony Bridgerton, care trebuie să își găsească o soție. Din păcate, îi vom spune adio lui Rege-Jean Page, care l-a interpretat triumfător pe Ducele de Hastings. Îi vom simți cu siguranță lipsa lui Simon pe micile ecrane, dar el mereu va rămâne parte din familia Bridgerton”, a transmis Lady Whistledown.

Totuși, Phoebe Dynevor va reveni în noul sezon, în rolul care a consacrat-o: „Daphne va rămâne o soție devotată și o soră minunată, ajutându-și fratele să se descurce în noul sezon – care vine cu și mai multe intrigi, pe care cititorii mei abia așteaptă să le citească”, a mai spus Lady Whistledown.

Plecarea lui Rege-Jean Page ar fi fost gândită cu mult înainte, actorul dezvăluind că a primit un contract pentru un singur sezon. Și din câte se pare, secretul a fost ținut ascuns până acum, pentru ca fanii să nu fie dezamăgiți de această decizie.

A fost o poveste spusă într-un singur sezon. A avut un început, un mijloc și un final – ne-a trebuit un an. Asta mi s-a părut interesant cumva, pentru că am simțit că e vorba de o serie limitată, nu de un serial. Am venit, am contribuit puțin, iar apoi familia Bridgerton și-a văzut în continuare de treabă”, a spus Rege-Jean Page, într-un interviu pentru E!News.

Primul sezon din serialul „Bridgerton” s-a concentrat asupra romanului „The Duke and I”, scris de Julia Quinn, care spunea povestea de dragoste dintre Simon și Daphne. Iar următorul sezon va avea la bază romanul „The Viscount Who Loved Me”, care prezintă încercările lui Anthony Bridgerton de a-și găsi aleasa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.