Cool Stuff

Wow! Cât de mult au crescut copiii actriței Julia Roberts! Imagini rare cu cei trei adolescenți

Julia Roberts și soțul ei, cameramanul Danny Moder, au împreună trei copii.

Julia Roberts își trăiește viața departe de ochii curioșilor și nu oferă prea multe detalii despre familia sa, pe rețelele de socializare. Tocmai de aceea, mulți poate nici nu știu că actrița este mama a trei copii care au ajuns deja la vârsta adolescenței.

În 2004, ea și soțul ei, cameramanul Danny Moder, au devenit părinți pentru prima dată. Actrița a dat naștere gemenilor Hazel și Phinnaeus, iar în 2007 mai târziu, s-a născut și al treilea fiu al cuplului, Henry.

Cei doi soți trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Julia și Danny s-au cunoscut pe platoul de filmare de la „The Mexican” și s-au căsătorit în 2002. Cei doi sunt încă împreună, după aproape 20 de ani.

În trecut, ea a vorbit despre felul în care a ales să își trăiască viața și a spus în nenumărate rânduri că faima nu îi afectează activitățile zilnice. „Cred că oamenii confundă ideea de a avea această slujbă fantastică cu a fi, într-un, fel o persoană fantastică,” a declarat ea în 2017, pentru Harper’s Bazaar. „De exemplu: Cum ai putea să prepari micul dejun? Ei bine, foamea este un bun motivator!”.

Într-un interviu din 2018 cu Oprah Winfrey, protagonista din „Pretty Woman” a vorbit despre familia ei și despre cum este să crești trei adolescenți: „Uneori copiii mei mă întreabă lucruri și le răspund doar: „Voi spune nu, și o să mă documentez, pentru că nici nu știu despre ce vorbim””.

În același an, Julia Roberts și-a făcut și cont pe Instagram la îndemnul copiilor ei, în parte pentru a înțelege mai bine lumea adolescenților. Dar, a povestit ea, a șocat-o agresivitatea comentariilor la o fotografie cu ea și nepoata ei, actrița Emma Roberts.

„Numărul de oameni care s-au simțit obligați să vorbească despre cât de teribil arătam în poză – că nu îmbătrânesc bine, că arăt ca un bărbat, de ce ar posta o poză de acest gen când arăt în halul ăsta! Și am fost uimită de modul în care m-a făcut să mă simt. Sunt o femeie de 50 de ani și știu cine sunt, și totuși m-am simțit rănită. Eram tristă că oamenii nu puteau vedea rostul ei, dulceața ei, bucuria absolut strălucitoare din acea fotografie. M-am gândit: Dacă aveam 15 ani?”, a spus aceasta.

Poate și acesta este motivul pentru care împărtășește rareori fotografii cu copiii ei pe Instagram. Momentele de familie regăsindu-se mai degrabă pe contul soțului său.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.