NEWS

Uite leul, nu e leul! O grădină zoologică din China a înlocuit un leu cu un câine din rasa Golden Retriever

Ce faci când rămâi fără leu la grădina zoologică? Găsești un Golden Retriver!

De câți câini ai nevoie pentru a face un leu? Știm, pare o întrebare fără logică, dar reprezentanții unei grădini zoologice din China sunt de altă părere. Vizitatorii au fost șocați și foarte derutați când au văzut un câine din rasa Golden Retriever, în cușca destinată leilor.

Totul a început după ce un bărbat, identificat doar cu numele Tang, și-a dus copilul la grădina zoologică într-o zi de weekend. Nu mică i-a fost mirarea când în cușca leului african a găsit un câine. Mai mult, aceasta era marcată ca atare, cu un panou cu poza și numele animalului și câteva informații despre el, potrivit South China Morning Post.

„La început, am crezut că am ajuns într-un loc greșit. Dar, după ce ne-am plimbat în jurul cuștii, ne-am dat seama că este locul unde ar trebui să fie adăpostit leul”, a spus Tang în videoclip.

Derutat, bărbatul i-a cerut explicații unui angajat al grădinii zoologice. Acesta i-a povestit că spațiul a adăpostit la un moment dat un leu, însă animalul a fost mutat într-o altă locație. „Mai schimbăm locurile animalelor, dar aici nu a mai fost scos semnul”, a spus angajatul.

Nemulțumit de explicația acestuia, Tang a acuzat grădina zoologică că minte și vinde bilete lăudându-se că are lei. El a mai spus că felinele africane nu erau deloc prezente în grădina zoologică. „Banii pentru bilet nu sunt importanți pentru mine. Ceea ce contează mai mult pentru mine este că nu știu cum să-i explic situația copilului meu”, a spus bărbatul.

Nu este pentru prima dată când o grădină zoologică chineză încearcă să înlocuiască animalele. La începutul lunii martie, un parc zoologic din Xianning, Hubei, a fost acuzată că a pus un rottweiler în cușca unui lup. Se pare că adevăratul lup murise de bătrânețe și nu l-au putut înlocui.

FOTO: Lab Bible

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.