Kiss Music News

Ghinion în dragoste? Cinci artiști care au fost respinși de alte celebrități

Nici măcar o șansă la un date... Uite ce artiști au fost refuzați de alte celebrități!

Pentru unele celebrități, găsirea sufletului pereche poate fi uneori o adevărată provocare. Având viața mereu expusă în fața paparazzilor și a tabloidelor, multor vedete le este greu să iasă la întâlniri sau să își găsească un partener în afara industriei în care activează. Așa că o parte dintre artiști s-au îndrăgostit de alți colegi de breaslă, sperând că poate dragostea pentru muzică sau actorie îi va aduce împreună și pe plan sentimental. Dar... nici măcar cei mai chipeși artiști nu au noroc în dragoste mereu!

Justin Bieber, respins de Rihanna

În 2011, pe când avea doar 16 ani, Justin Bieber a stat lângă Rihanna, la unul dintre meciurile NBA. Așa că artistul s-a gândit să își încerce norocul și i-a cerut Rihannei numărul de telefon, deși artista era mai mare cu șapte ani decât acesta. Din păcate, Justin a fost refuzat, iar drept dovadă, cei doi nici nu au colaborat vreodată din punct de vedere muzical.

Emma Watson, refuzată de Tom Felton

Emma Watson a crescut pe platourile seriei „Harry Potter”, așa că nu e de mirare că actrița s-a îndrăgostit de colegul său, Tom Felton.

În perioada în care aveam 10-12 ani, m-am îndrăgostit de Tom Felton, atât de tare, încât mergeam la filmări devreme, și mă uitam pe tot scenariul, doar ca să văd dacă am scene de filmat cu el”, a povestit Emma Watson. „El era cu câțiva ani mai mare decât mine, avea și skateboard – și pentru mine asta conta”.

Din păcate, Tom a știut dintotdeauna că Emma este atrasă de el, dar a ales să o respingă. „Le-a spus tuturor că mă vede ca pe sora lui mai mică. Mi-a frânt inima. Încă sunt afectată”, a recunoscut Emma.

Niall Horan, respins de Katy Perry

În 2017, Katy Perry a dezvăluit în cadrul unei emisiuni radio că fostul membru al trupei One Direction, Niall Horan, a tot încercat să facă rost de numărul ei de telefon, „probabil că voia să flirteze cu mine, dar eu eram gen – Omule, pot să îți fiu dădacă. Aș putea să îi fiu mamă”.

În urma acestor declarații, Niall a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru The Project că: „Voiam doar să îi fiu prieten. Dar ea vorbește cu mine de parcă ar fi mai mare cu 55 de ani. Nu e atât de în vârstă pe lângă mine”.

Drake, respins de Nicki Minaj

În 2010, Drake a povestit în cadrul unui interviu pentru MTV că a fost îndrăgostit în secret de Nicki Minaj: „Îmi aduc aminte că eram în Miami și m-am dus la Jerry’s. I-am scris lui Nicki și am întrebat-o dacă îi este foame și ea mi-a spus să îi cumpăr și ei ceva de mâncare. Și m-am gândit că vom mânca împreună. Am ajuns la ușa ei, a luat pungile cu mâncare și mi-a închis ușa în nas. Atunci mi-am dat seama că va fi o relație complicată. Mereu am fost atras de ea, aproape că am fost îndrăgostit de ea, dar ea mereu m-a tratat ca pe un frate mai mic”.

Taylor Swift, respinsă de Bradley Cooper

Se pare că Taylor Swift și-ar fi dorit să fie văzută la brațul lui Bradley Cooper, însă universul a avut alte planuri pentru cei doi. Artista ar fi rugat-o pe Jennifer Lawrence să îi facă cunoștință cu Bradley, la petrecerea Globurilor de Aur din 2013, însă Cooper a refuzat să iasă cu aceasta, considerând că Taylor era prea tânără pentru el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.