Cool Stuff

Cum arată actorii noi care vor juca în sezonul 2 din „Bridgerton”

Uite ce actori noi vor face parte din distribuția sezonului 2 din „Bridgerton”.

A plecat unul… dar vin patru! Se pare că după plecarea lui Rege-Jean Page, producătorii serialului „Bridgerton” au decis să coopteze încă patru actori pentru următorul sezon. Deși ducele de Hastings nu va mai apărea pe micile ecrane, mariajul lui Daphne va rămâne intact, iar aceasta va continua să apară în anumite scene, alături de frații ei.

Totuși, cel de-al doilea sezon se va concentra asupra lui Anthony Bridgerton, care se află în căutarea unei soții, iar acesta ar fi pus deja ochii pe cineva: Edwina Sharma (Charithra Chandran). Edwina va avea în serial o soră mai mare, Kate (Simone Ashley).

Charithra Chandran

Conform producătorilor, Edwina este o tânără debutantă, care a fost educată de către sora ei mai mare, Kate. Aceasta are o frumusețe naturală, însă, are o fire extrem de capricioasă. De asemenea, producătorii au descris-o ca fiind tânără și naivă, însă, pregătită să-și găsească sufletul pereche.

În schimb, Kate este extrem de inteligentă și încăpățânată. Are o intuiție bine ascuțită, și speră că acest lucru o va ajuta să îi găsească mai ușor un soț surorii sale, Edwina.

Pe lângă cele două actrițe, din noua distribuție vor face parte și Rupert Young și Calam Lynch. Young îl va interpreta pe Jack, „un tânăr recent sosit în oraș, care are o legătura cu una dintre cele mai importante familii”. Iar Lynch va juca rolul lui Theo Sharpe, „un tânăr extrem de muncitor de la o tipografie”.

De asemenea, în următorul sezon vom avea ocazia de a-i revedea și pe ceilalți actori pe care i-am urmărit cu sufletul la gură în prima parte a poveștii: Nicola CoughlanAdjoa AndohRuby BarkerRuth GemmellClaudia JessieLuke Newton și Luke Thompson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.