Kiss Music News

Ups! Justin Bieber și Hailey Baldwin au ajuns la închisoare?!

Justin Bieber și Hailey Baldwin au fost fotografiați intrând pe poarta închisorii, ținându-se de mână.

Justin Bieber și Hailey Baldwin sunt de nedespărțit. Chiar și atunci când merg la închisoare! Da, ai citit bine, celebrul cuplu a ajuns la închisoare, dar nu pentru că a intrat în necazuri.

Cei doi au vizitat închisoarea de stat din Lancaster, California, așa cum a povestit modelul pe Instagram. Hailey și Justin au fost invitați la închisoarea de înaltă securitate pentru a vorbi despre programele de reabilitare bazate pe credință.

În imaginile realizate de fotograful Rory Kramer, cei doi sunt văzuți intrând pe poarta masivă a pușcăriei, ținându-se de mână, păziți de agenții de securitate. Ulterior, ei au mers în curtea centrală, unde au discutat cu prizonierii. Amândoi au fost foarte dezinvolți în timpul vizitei și au apelat la niște ținute relaxate.

„Am avut ocazia să vizitez închisoarea de stat din Lancaster, California”, a scris Hailey pe Instagram. „O zi incredibilă care ne-a schimbat viața, nu vom uita niciodată oamenii incredibili pe care i-am întâlnit și poveștile lor incredibile”. De asemenea, modelul le-a mulțumit „tuturor celor implicați care au făcut acest lucru posibil”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.