NEWS

Ți se rupe inima! O pisică și-a dus singură puii bolnavi la cabinetul medical

O pisică fără stăpân din Turcia a cucerit inimile tuturor.

O pisică din Turcia a apelat la ajutorul unor medici pentru a-și salva puii. Ea a ajuns vedetă pe internet după ce și-a dus puii bolnavi la o clinică medicală umană, pentru a fi tratați. Felina i-a uimit pe toți angajații clinicii din orașul Karabağlar, districtul Izmir, în momentul în care a intrat pe ușă cu unul dintre pui.

Următoarea zi, felina apărut din nou, cu un alt pui. Medicii au descoperit că ambii pisoi aveau o infecție la ochi și după ce le-au acordat primele îngrijiri, i-au predat unui cabinet veterinar. Acolo au continuat tratamentul, s-au recuperat și ulterior, au fost oferiți spre adopție.

„Cunoșteam pisica. Era o pisică fără stăpân din zonă, îi mai dădeam mâncare și apă. Nu știam că avea pui”, au spus reprezentanții clinicii medicale. Ei au povestit că la un moment dat au remarcat că aceasta mieuna mereu când medicii ieșeau să primească pacienți. Apoi s-au uitat la puii ei și observat că aveau o problemă la ochi.

„Le-am dat un tratament și au început să deschidă ochii, iar apoi i-am dus la un cabinet veterinar. A fost prima dată când pisica a intrat în clinica noastră și a fost foarte emoționant pentru noi”, au mai spus reprezentanții.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.