Kiss Music News

Povestea impresionantă de viață a lui Jennifer Lopez: cum a scăpat de sărăcie și discriminări

Află acum povestea de viață a celebrei Jenny from the Block!

Jennifer Lopez este o legendă în industria showbiz-ului american, iar de-a lungul anilor, ne-a demonstrat că deține o mulțime de calități pentru a fi considerată o artistă completă. După ce ne-a cucerit cu rolurile sale din „Selena”, „Maid In Manhattan” și „Hustlers”, J.Lo a apărut pe micile ecrane și în postura de jurat, al concursurilor American Idol și World of Dance, dar și în serialul polițist „Shades of Blue”. Iar pe plan muzical, J.Lo a înregistrat succes după succes, cu hituri precum „Jenny From The Block” „Let's Get Loud”, „On The Floor”, „Waiting For Tonight” sau „Do It Well”.

Deși la prima vedere artista are o viață perfectă, adevărul este cu totul altul. Până să ajungă în topul celebrităților de la Hollywood, Jennifer Lopez a fost nevoită să lupte din greu pentru a-și depăși condiția financiară, trecând prin momente dificile, care au ambiționat-o și mai mult.

Jennifer Lopez, discriminată pentru originile sale latine

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute staruri latino din lume, însă, din cauza originilor sale, aceasta a fost adesea discriminată la Hollywood. Într-un interviu pentru Apple Music, J.Lo a povestit că de-a lungul carierei sale, producătorii îi ofereau doar rolurile tipice pentru femei latine: „rolurile alea specifice de femei latine, unde ce crezi că ar trebui să fac – să gătesc, sau să fiu dădaca cuiva”.

Însă, artista și-a dorit mai mult de la cariera sa și a luptat pentru egalitatea drepturilor – „toată lumea ar trebui să conștientizeze că nu contează dacă ești latin, de culoare sau asiatic, pentru că la urma urmei cu toții suntem ființe umane”.

Nu a avut un acoperiș deasupra capului

Probabil că pare greu de crezut, însă, Jennifer Lopez a fost nevoită să muncească din greu pentru averea de , pe care o deține în prezent. La începutul carierei, artista nu avea nici măcar un acoperiș deasupra capului, așa că era nevoită să doarmă într-o sală de dans. J.Lo a dezvăluit că a fost nevoită să facă acest sacrificiu, după o ceartă cu mama sa, care nu era de acord cu dorința lui Jennifer de a deveni dansatoare.

Însă, artista a vrut să îi dovedească mamei sale cât de serioasă este decizia ei, așa că a plecat de acasă, iar nopțile și le petrecea în sala de dans unde exersa zi de zi.

Eu și mama am fost mereu două încăpățânate. Eu nu voiam să merg la facultate, voiam să dansez. Așa că ne-am certat. Am dormit o perioadă pe canapeaua de la sala de dans. Am fost omul străzii, dar nu regret niciodată această decizie”, a povestit J.Lo într-un interviu pentru W, în 2013.

Din fericire, Jennifer a avut noroc și a obținut rapid un contract ca dansatoare, în trupa lui Janet Jackson, iar apoi, a primit un rol în serialul TV „Living Color”, care a fost ca o rampă de lansare pentru cariera sa.

Banii nu au venit ușor

Într-un interviu din 2004, J.Lo a fost întrebată ce ar face dacă ar mai avea doar 100 de dolari în cont. „Am trecut prin asta”, a recunoscut artista. „Am avut perioade în care aveam doar 100 sau 20 de dolari în cont, și mâncam pizza în fiecare zi, care costa doar 1.5 dolari pe atunci, pe vremea când lucram ca dansatoare”.

Însă, Jennifer consideră că acea perioadă a fost un pas important în cariera sa, iar toate acele greutăți au ajutat-o să devină cine este astăzi: „Aceia sunt anii care te formează. Când te lupți din greu, când vrei să reușești, când înveți să fii mai disciplinat, când știi că nu trebuie să te dai bătut, când trebuie să ai speranță și credință”.

Divorțul tragic de Marc Anthony

Jennifer Lopez a suferit extrem de mult din cauza divorțului de Marc Anthony. Cei doi s-au căsătorit în 2004, iar în 2008 au devenit părinții gemenilor Max & Emme. Însă, relația lor s-a destrămat în 2011, iar în 2012, Marc a semnat actele de divorț.

În documentarul „Dance Again”, J.Lo a dezvăluit cât de afectată a  fost în urma divorțului, mai ales pe plan profesional. „Munca este o binecuvântare, dar și un blestem. Îmi aduc aminte că eram pe platourile de filmare, în dressing room, și simțeam că nu mă pot ridica dimineața. Îmi era atât de greu. Eram depresivă și tristă tot timpul. Simțeam că toată viața mea s-a dus pe apa sâmbetei”, a povestit J.Lo. „Ceea ce trăisem șapte sau opt ani alături de el și de copiii mei, dispăruse brusc. A fost ca o explozie”, a dezvăluit artista, recunoscând că și-a dorit să își salveze familia, până în ultimul moment.

J.Lo, mereu criticată pentru succesul ei

Nici măcar Jennifer Lopez nu a scăpat de hateri. Celebra artistă a dezvăluit că a suferit ani de-a rândul din cauza jignilor pe care le-a primit la începutul carierei: „La începutul carierei, nu aveam deloc încredere în mine. Prima mea piesă a debutat ca No.1, primul meu album a fost tot No.1, și primul meu film la fel… așa că mă gândeam că sunt chiar bună în ceea ce fac. Dar apoi, o mulțime de oameni au început să îmi spună că nu știu să cânt, să dansez, sau să joc în filme. Toți spuneau că am doar o față frumoasă sau un posterior sexy. Iar aceste lucruri m-au făcut să sufăr mult timp”, a povestit artista, într-un interviu pentru Marie Claire, din 2018.

Ghinionistă în dragoste

Deși este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Jennifer Lopez nu a avut deloc noroc în dragoste. Înainte de a fi căsătorită cu Marc Anthony, artista a mai avut două mariaje eșuate – primul cu Ojani Noa din 1997 până în 1998, și al doilea cu Chris Judd, din 2001 până în 2003. Însă, lucrurile nu s-au încheiat prea bine cu Noa, deoarece acesta a încercat să facă totul public despre relația lor, așa că Jennifer a trebuit să se lupte în istanță cu acesta.

Nici la capitolul iubiți, artista nu a avut noroc. După căsnicia cu Chris Judd, J.Lo s-a logodit imediat cu Ben Affleck, însă, actorul s-a despărțit de ea, chiar înainte de nuntă.

În 2016, Lopez s-a despărțit de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, după ce acesta ar fi înșelat-o. Apoi, artista și-ar fi găsit alinarea în brațele lui Alex Rodriguez, cu care s-a și logodit în 2019. Însă, la începutul acestui an, relația acestora a fost pusă sub semnul întrebării, după ce în presa s-ar fi zvonit că Rodriguez a înșelat-o pe J.Lo.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.