Kiss Music News

De ce s-au despărțit de fapt Miley Cyrus și Nick Jonas?

Poate că memoria îți mai joacă feste uneori, însă, Nick Jonas și Miley Cyrus chiar au fost împreună.

Poate că memoria îți mai joacă feste uneori, însă, Nick Jonas și Miley Cyrus chiar au fost împreună. S-ar putea ca acest lucru să te surprindă, însă, cei doi au format un cuplu în 2006. Iar la acea vreme, aceștia erau doar doi adolescenți îndrăgostiți și naivi.

Miley era deja pe culmile succesului, datorită serialului Hannah Montana, iar Nick se bucura deja de popularitate, alături de Jonas Brothers. Așa că a fost destul de simplu ca drumurile celor doi să se intersecteze la un moment dat, și din câte se pare, a fost vorba de „dragoste la prima vedere”.

Cum s-au cunoscut Miley Cyrus și Nick Jonas?

În cartea „Miles to Go”, Miley Cyrus a povestit că l-a întâlnit prima dată pe Nick Jonas la un eveniment caritabil, spunând despre acel moment că a fost „ziua în care și-a întâlnit prima iubire”. Din păcate pentru cei doi, dragostea a devenit un lucru destul de complicat, mai ales la 13 ani.

Cei doi s-au cuplat în 2006, însă, relația lor s-a încheiat în 2008, iar la acea vreme, Cyrus a dezvăluit că ea și Nick „se iubeau extrem de mult”, iar timp „de doi ani, el a fost al ei, 24/7”. Iar asta i-a făcut pe fani să se întrebe ce a dus la o despărțire?

De ce s-au despărțit Miley și Nick?

Într-un interviu pentru revista Seventeen, Cyrus a dezvăluit că ea și Nick „se certau destul de mult”. Iar celebra ei piesă „7 Things” ar fi fost de fapt despre despărțirea de Nick și relația acestuia cu Selena Gomez.

You love me, you like her”, spunea Miley în piesa ei, făcând referire la faptul că Nick Jonas s-a cuplat imediat cu Selena Gomez. La acea vreme, Selena a negat că ar exista un conflict între ea și Miley, însă, ani mai târziu, artista a recunoscut că ea și Cyrus „au fost îndrăgostite de același băiat, când aveau 16 ani”.

Până și Nick Jonas a recunoscut că piesa „7 Things” era despre el, însă, artistul a declarat că s-a simțit flatat că Miley i-a dedicat o piesă, chiar dacă avea un mesaj dur.

Nick și-a luat revanșa

Iar povestea nu s-a încheiat aici. După ce Miley s-a cuplat cu Liam Hemsworth, aceștia și-au anunțat logodna în 2012, iar acest lucru l-a cam supărat pe Nick. Așa că artistul a lansat la rândul său o piesă despre Miley și Liam, pe care a numit-o „Wedding Bells”.

În cele din urmă, Miley chiar s-a căsătorit cu Liam, în 2018, însă, cei doi s-au despărțit după nici măcar un an de căsnicie. La rândul său, și Nick s-a căsătorit, tot în 2018, cu frumoasa actrița Priyanka Chopra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.