Cool Stuff

Love is in the air! Radu Vâlcan, declarație de dragoste siropoasă pentru Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă cel de-al treilea copil și sunt mai fericiți ca oricând.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai iubite și longevive cupluri de vedete din România. Cei doi sunt împreună din 2011, iar în curând Adela va da naștere celui de-al treilea băiețel al lor.

De-a lungul timpului, flacăra dintre ei nu s-a stins, iar cei doi par mai fericiți ca oricând. Recent, Radu Vâlcan și-a surprins soția, dar și fanii, cu o superbă declarație de dragoste. Prezentatorul TV a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu frumoasa lui soție, alături de o descriere extrem de romantică.

„Dacă m-ar întreba cineva ce dietă aș prefera, aș răspunde cu poza asta. Mănâncă mult și e mai frumoasă ca oricând…”, a scris Radu Vâlcan, iar fanii i-au copleșit cu felicitări și complimente.

Cu doar câteva ore înainte, Adela Popescu postase aceeași imagine pe contul ei, vorbind despre problemele cu care se confruntă în această perioadă.

„Aseara am crezut ca o sa explodez. Ma uitam la copii, care dormeau, si m-a busit un plans nebun. De prea multa dragoste. Cred ca e perioada in care ii iubesc cel mai mult. Stiu, stiu ca ar trebui sa spun ca e mereu la fel, dar nu e. Dragostea pentru proprii copii creste de la secunda la secunda. Iar aseara simteam ca nu mai am unde sa primesc. Iar asta ma face sa ma gandesc la parintii nostri si la ce trebuie sa fi simtit cand am inceput sa ne desprindem. Sa putem sa adormim si fara mangaierile lor. Sa nu mai treaca orice cosmar doar pentru ca e mama langa…”

Vedeta a povestit în mesajul său și o discuție pe care a avut-o cu mama sa despre rolul de părinte. „Sentimentul de inutilitate e ceva foarte greu de dus”, mi-a spus mama intr-o zi. Nu am inteles pe deplin… Daaar… sa ne bucuram de ziua asta frumoasa si sa ne umplem inima de tot ce o sa ne serveasca drept amintiri cand ei vor fi fericiti in alta parte. Dar asa este normal, nu? #vaidenurorilemele #capracutreiiezi”, a scris aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.