Hot On Kiss

Kiss Kuiz | Raye - „Simt că fiecare piesă de-a mea vorbește despre o inimă frântă”

Ana Moga îți face cunoștință cu Raye, într-un super Kiss Kuiz!

Cu siguranță ai auzit piesa „You Don’t Know Me”, când erai la benzinărie, sau când făceai shopping prin mall. Și sigur ai fredonat măcar o dată la volan „Natalie Don’t”. Și poate că ai dansat și pe „Secrets” cu prietenii tăi de pe TikTok. Important e că ai reținut aceste hituri, iar acum Ana Moga îți face cunoștință cu Raye, interpreta și autoarea acestor piese.

La 24 de ani, Raye ne-a cucerit cu EP-ul „Euphoric Sad Songs”, care cuprinde și hiturile „Natalie Don’t” și „Love Of Your Life”. Așa că am vrut să aflăm care este adevărata poveste din spatele acestor cântece.

Acest album a fost pentru mine ca o vindecare. L-am numit „Euphoric Sad Songs” și a reprezentat practic etapele vindecării unei inimi frânte. Simt că fiecare piesă de-a mea vorbește despre o inimă frântă. Simțim că durerea este lucru obișnuit. Un lucru prin care trece oricne, și așa este, dar în același timp este una dintre cele izolatoare și nebunești sentimente prin care poți să treci. Și așa am trecut prin prima mea suferință în dragoste. Mă trezeam în fiecare zi, plângând, îmi era dor, eram atât de tristă. Și apoi am pus toate aceste emoții în piesele mele”, a povestit Raye.

De asemenea, artista a recunoscut că Tik Tok-ul reprezintă o provocare, atât pentru ea, cât și pentru o mulțime de alți artiști.

E o nebunie. Este ca și cum acum ca artist trebuie să... fii și acolo. Și aici e problema, pentru că acum artiștii au atât de multe locuri de muncă. Trebuie să creezi muzică, să o cânți și să devii o senzație pe Tik Tok. Și nici nu poți prezice succesul pe Tik Tok. Sunt cântece lansate acum cinci ani, trec printr-un val pe TikTok și devin un hit uriaș”, a spus Raye.

Te invităm să urmărești mai sus întregul Kiss Kuiz, iar dacă vrei să asculți mai multe piese lansate de Raye, poți încerca Kiss Xtra, un radio cu și mai multe hituri internaționale, disponibil doar pe Soundis.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.