Kiss Music News

Angelina Jolie, iubita unui DJ celebru? Iată alături de cine a fost surprinsă actrița!

Angelina Jolie l-a înlocuit pe Brad Pitt cu un membru al trupei Major Lazer?

Angelina Jolie, noua iubită a lui Diplo? Asta se întreabă toată lumea, mai ales după ce DJ-ul american a publicat pe InstaStory o fotografie cu Angelina Jolie.

Cei doi se aflau la o cină organizată în aer liber, așa că Diplo a profitat de ocazie și a fotografiat-o pe Angelina, fără ca aceasta să observe. Postarea DJ-ul a atras imediat atenția tuturor, iar fanii lor se întreabă deja dacă cei  doi formează un cuplu.

Până acum, reprezentații celor doi artiști nu au comentat zvonurile apărute în presă. Însă, există șansa ca cei doi să fie doar prieteni, ținând cont că fotografia a fost publicat fix în aceeași zi în care a fost lansat trailerul noului film al Angelinei – „Those Who Wish Me Dead”.

Între timp, divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt încă se află în desfășurare, din cauza neînțelegerilor celor doi privind custodia copiilor. Deși cei doi nu mai formează un cuplu din 2016, aceștia nu au reușit nici acum să ajungă la un numitor comun în privința divorțului.

QUIZ: Câte filme cu Angelina Jolie ai văzut până acum? Hai să vedem câte recunoști!

Pe 12 martie, Angelina Jolie a depus în justiție noi documente din care reiese că atât ea, cât și copiii ei pot oferi dovezi și pot depune mărturie că Brad Pitt este vinovat de abuz domestic. Însă, o sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.