NEWS

Prințul William consideră că succesul i s-a urcat la cap fratelui său, Harry

Efectele interviului Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey încă se resimt în familia regală.

Interviul de luna trecută al Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey a pus pe jar o lume întreagă. Inclusiv Casa Regală Britanică. Mai mult, se pare că și relația dintre Harry și fratele său, Prințul William, a avut de suferit.

În urmă cu câteva zile, o sursă apropiată a Prințului Harry a povestit pentru Us Weekly că cei doi frați au avut parte de o discuție aprinsă. „Conversația pe care Harry și William au avut-o după marele interviu nu s-a terminat prea bine”, a declarat aceasta. „William simte că Harry a exagerat de când s-a mutat în California – că succesul de la Hollywood i s-a urcat la cap”.

„Deja l-a acuzat pe Harry că a pus faima mai presus de familie după interviu”, a mai adăugat aceeași sursă.

Potrivit apropiatului, William rămâne deschis conversației, în ciuda diferențelor clare de perspectivă. Pe 1 iulie, atât Ducele de Cambridge cât și Ducele de Sussex sunt așteptați la Palatul Kensington.

Acolo va avea loc ceremonia de dezvăluire a statuii mamei lor, Prințesa Diana, în ziua care ar fi marcat cea de-a 60-a aniversare a acesteia. Dacă Harry nu și-ar face apariția, „William nu îl va ierta niciodată”, mai crede sursa.

Totuși, nu este nicio surprinză că în urma interviului controversat relația lui Harry cu familia regală nu mai este la fel de apropiată. În cadrul aceluiași interviu, el a mărturisit că relațiile sale cu tatăl lui, Prințul Charles, dar și cu fratele său mai mare, s-au răcit.

„Îl iubesc foarte mult pe William. Este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Adică împărtășim aceeași experiență. Dar suntem pe drumuri diferite. Relația noastră e în pauză, momentan. Însă timpul vindecă tot, sper”, spunea acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.