Kiss Music News

Îl mai ții minte pe Liam Payne de la One Direction? Artistul arată complet diferit acum!

Liam, is that you? Uite cât de mult s-a schimbat solistul trupei One Direction!

Liam Payne și-a surprins fanii cu un moment muzical în cadrul galei de decernare a premiilor BAFTA din acest an. Fostul membru al trupei One Direction a deschis ceremonia de decernare a premiilor cu noul său single – „Midnight”. Însă, cei care l-au urmărit de acasă au fost surprinși să vadă că artistul arată complet diferit.

Se pare că în pandemie, Liam a decis să opteze pentru un alt hairstyle, iar acum, solistul are plete. De asemenea, Liam a mai luat câteva kilograme în plus, iar acum, solistul arată mult mai matur, față de cum îl știam în perioada în care cânta alături de One Direction.

Întregul moment susținut de Liam a fost filmat cu 36 de camere și a fost transmis ca un concert live, pe care fanii l-au putut urmări prin intermediul unei aplicații pe telefonul mobil.

Să cânt live, prin intermediul propriului meu avatar, în fața atâtor oameni, să ajung în casele lor, în grădina lor, în parcuri – peste tot în această țară, mi se pare minunat. În plus, faptul că am deschis ceremonia premiilor BAFTA din acest an mi se pare incredibil. Sunt foarte încântat de toate lucrurile pe care le putem face prin intermediul tehnologiei acum, și abia aștept să văd ce putem să facem în continuare”, a transmis Liam.

Liam Payne a lansat de-a lungul carierei sale un singur album solo „LP1”, în 2019, care a inclus hiturile „Familiar”  ft. J Balvin, „For You” ft. Rita Ora, „Bedroom Floor” și „Stack It Up” ft. A Boogie wit da Hoodie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.