Cool Stuff

Cinci seriale celebre care au avut un final dezamăgitor

Pe tine ce serial te-a dezamăgit?

De-a lungul timpului cu toții am urmărit măcar un serial care ne-a fascinat. Însă, după ce am stat cu sufletul la gură timp de mai multe sezoane, am fost extrem de dezamăgiți de finalul poveștilor pe care le-am îndrăgit. Iar dacă și tu ești de părere cu noi, iată câteva seriale care se încadrează în această categorie. 

Gossip Girl

Nu ai nevoie de mai mult de cinci cuvinte pentru a descrie finalul dezamăgitor al celebrului serial Goss Girl, produs de CW: Dan Humphrey era Gossip Girl. Cine și-ar fi putut imagina o astfel de situație, mai ales la finalul serialului? Dan, unul dintre personajele principale, a fost cel care și-a spionat și și-a trădat prietenii, timp de șase sezoane.

Game of Thrones

Din 2011 până în 2019, am urmărit cu toții cu sufletul la gură serialul Game of Thrones, pentru ca la final să avem parte de o mega-dezamăgire. Daenerys, transformată în personaj negativ? Bran, devenit rege? Tronul de fier, topit?  Cei de la HBO i-au dezamăgit pe o mare parte din fanii serialului Game of Thrones, cu finalul pe care l-au prezentat publicului, după cele opt sezoane pline de acțiune și intrigi. Iar dezamăgirea a fost atât de mare, încât fanii au semnat chiar și o petiție, prin care le-au cerut producătorilor să filmeze din nou ultimul sezon.

Dexter

Toți cei care au urmărit serialul „Dexter” se așteptau ca la final, celebrul criminal să fie pedepsit într-un fel sau altul pentru păcatele comise de-a lungul timpului. Însă, la finalul serialului, sora lui Dexter moare, iar el fuge în Miami, unde începe o viață nouă ca… tăietor de lemne în Oregon. Cu siguranță acest final i-a șocat pe mulți dintre fanii serialului, care aveau alte așteptări în privința acestei povești. Însă, din câte se pare, producătorii aveau de gând să continue povestea, așa că au decis să îl „țină” în viață pe Dexter, pentru un nou sezon, ale cărui filmări au început în 2021.

Lost

Serialul „Lost” a început cu o mulțime de mistere și s-a încheiat cu o mulțime de semne de întrebare. Primul sezon s-a concentrat asupra unor tineri supraviețuitori, care încearcă să rămână în viață, după ce ajung pe o insulă sălbatică. Ulterior, pe parcursul celorlalte sezoane, pe insulă se petrec tot felul de fenomene ciudate, de la unde electromagnetice, până la călătorii în timp și apariția unor ființe nemuritoare. Însă, ultimul sezon i-a lăsat cu câteva semne de întrebare pe fani. Insula era de fapt un purgatoriu? Toate personajele erau moarte, de fapt, pe tot parcursul serialului?

How I Met Your Mother

După nouă sezoane în care l-am ascultat pe Ted Mosby, povestindu-ne cum a cunoscut-o pe mama copiilor săi, ne așteptam ca la final să avem parte de un deznodământ interesant. Însă, la finalul serialului aflăm, de fapt, că mama copiilor lui Ted a decedat, și că acesta a încercat în tot acest timp să le ceară acordul copiilor săi, pentru a avea o relație cu mătușa lor, Robin Scherbatsky.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.