Kiss Music News

Andreea Bălan, dezvăluiri sincere despre greutățile din viața sa: „Mă durea tot corpul la cât de mult sufeream”

Andreea Bălan a vorbit deschis despre viața ei amoroasă, despre despărțirile și relațiile sale.

În ultimii ani, Andreea Bălan a trecut prin multe momente grele. În urma divorțului, artista își crește cele două fetițe singură, iar la finalul anului trecut, a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate. De fiecare dată, ea a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă, fie că a fost vorba despre greutățile profesionale sau cele din viața privată.

La fel s-a întâmplat și de această dată! Într-un interviu acordat în cadrul emisiuni TV, Andreea Bălan a povestit cum au afectat-o evenimentele neplăcute din viața ei și momentele grele prin care a trecut.

„Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasole și mă durea tot corpul la cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte e foarte bine să plângi, să te descarci”, a declarat aceasta.

Andreea Bălan, despre relațiile sale

Artista nu s-a ferit să vorbească nici despre viața ei amoroasă, despre despărțirile și relațiile sale. „Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste.

Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei, patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a mai spus ea.

Deși după despărțirea de fostul soț, George Burcea, a preferat să păstreze discreția, recent, aceasta și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare. Mai exact, aceasta a publicat o imagine alături de actualul ei iubit, Tiberiu Argint pe Instagram Story.

Cu toate că li se văd doar picioarele, relația lor nu mai este niciun secret, mai ales că și bărbatul a distribuit aceeași fotografie. Din imagine se poate observa că cei doi urmăresc un film cu supereroi.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși pentru prima dată împreună în vara anului 2020, în Vama Veche. De atunci, cei doi au mai fost fotografiați împreună în diferite ocazii, au mers în mai multe vacanțe, dar niciunul nu a confirmat public relația.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Se pare că Andreea Bălan și-a dorit să îngroape securea războiului și a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță că l-a iertat pe fostul ei soț. 

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.